2022 július 6 szerda
KezdőlapCelebKarácsonyi ajándéka miatt szétszedték a kommentelők L.L. Juniort

Karácsonyi ajándéka miatt szétszedték a kommentelők L.L. Juniort

-

L.L. Juniornak nemrégiben született meg kislánya, Lili. A rapper tavaly augusztus végén vesztette el kisebbik fiát, Dávidkát, akit Zuglóban gázolt el egy autó, amikor a kicsi kiszaladt az úttestre. Bár a tragédia feldolgozhatatlan, a kis Lili valamennyire enyhíti a család a gyászát. Körtvélyessy Kinga és Junior kislánya és Lacika szinte azonnal “bemutatkoztak” egymásnak. A kisfiú imádja a legújabb családtagot, a rapper pedig már több képet is posztolt gyermekeiről.

Ezúttal pedig igazi kommentháború indult, amikor a zenész megosztotta rajongóival, hogy milyen ajándékot szán édesanyjának karácsonyra. Sokak szerint a felháborodás teljesen indokolatlan, míg mások szerint ez az ajándék inkább elkeseríti majd a nagymamát, mint boldoggá tenné őt. Természetesen senki nem tudhatja, hogy minek örülne leginkább Junior édesanyja, így jó néhány hozzászóló szavai rendkívül érzéketlenre sikerültek.

Egy szülő életében semmi nem lehet rosszabb annál, minthogy saját gyermekét kelljen eltemetnie. 2019. augusztus 31-én a rapperrel megtörtént a legnagyobb tragédia, ami mindörökre beárnyékolja az életét. Bár Dávidka már nincs velük, soha nem felejtik el és szeretik, amíg csak élnek.

A kommentelők viszont nem így gondolják. A nagy felháborodást az a kép okozta, amit a zenész szeretne édesanyjának adni karácsonyra. A fotón Lacika és Lili látható, a hozzászólók pedig azt nehezményezték, hogy a rapper elhunyt gyermeke, Dávidka nem szerepel rajta és ez fájdalmat okoz majd a nagymamának, hiszen a kisfiú örökre az unokája marad.

Íme néhány hozzászólás a Junior által feltöltött fotóra:

“Szép ajándék, de ahogy megláttam a képet, egyből arra gondoltam, hogy a harmadik unokájának is rajta kéne lennie.”

“Dávidka is unokája volt és biztos sok emléke van vele a nagymamának, azért rajta lehetne… végül is magamból indulok ki, nekem rossz lenne, ha ilyet kapnék.”

“Nagyon szép kép, de nem karácsonyi ajándéknak való, a szörnyű tragédia miatt. Ha én lennék az anyukád, nem örülnék ennek karácsony este. A szívem szakadna meg, ha ilyet kapnék ajándékba.”

“Szép, de még szebb lenne, ha a kis angyalka is rajta lenne. Szerintem ő is az unokája, attól, hogy sajnos már nincs.”

A poszt alatt olvasható volt olyan hozzászólás is, amelyben azt írják, ha Dávidka is rajta lenne a fotón, akkor csak feltépnék vele a nagymama sebeit, hiszen ez a szörnyű tragédiára emlékeztetné őt.

“Azért elmennék azokhoz az emberekhez, akik úgy gondolják, hogy szegény angyallá lett gyermeknek is rajta kéne lennie…”

Ti mit gondoltok erről?

Ezek is érdekelhetnek