2022 május 24 kedd
KezdőlapCeleb"Karácsonyra már nem lesz életben" - Johnny Depp barátai szerint a színészen...

“Karácsonyra már nem lesz életben” – Johnny Depp barátai szerint a színészen már semmi nem segíthet

-

Johnny Depp már néhány órát sem bír ki anélkül, hogy a pohár fenekére nézzen. A színésznek már kávés pohárban viszik a vodkát.

Már évekkel ezelőtt is köztudott volt, hogy Johnny Depp alkoholproblémákkal küzd. Arról azonban, hogy a Karib-tenger kalózainak sztárja milyen súlyos helyzetben van, csak a hozzá közel állók tudtak pontosan. Ezúttal a színész barátai fordultak a nyilvánossághoz, ebbe kapaszkodnak, hogy talán Depp végre észhez tér. A sztár évek óta, minden hónapban körülbelül 8,5 millió forint értékben vásárol bort.

Depp a hotelszobájába is éjjel három óráig folyamatosan rendeli a vodkát. Függősége már annyira durva, hogy a nyilvános eseményeken sem képes megállni, hogy alkoholhoz nyúljon. Ilyen alkalmakkor kávés pohárban viszik neki a vodkát, hogy rajongói ne is sejtsék azt, valójában mit is fogyaszt. Az embereknek általában csak a rendezvények végén tűnik fel, hogy mi is a helyzet valójában, amikor testőrei szó szerint úgy támogatják le őt a színpadról.

Barátai elmondása szerint, ha Johnny nem hagyja abba az ivást, akkor már csak hetei lehetnek hátra és ez a maximum idő, amit jósolnak neki. A színész már 2013 óta küzd az alkoholizmussal, ami a második házasságát is tönkre tette. “Ha iszik, szörnyeteggé válik” – ezt volt felesége, Amber Heard mondta róla, akit Depp egyáltalán nem kímélt, ha ivott. A filmsztár azonban mindent tagad és ötven millió dollárra perelte exfeleségét az ellene felhozott vádak miatt.

Johnny Depp a nyáron azt nyilatkozta, hogy most már teljesen másképp viszonyul az alkoholhoz. “Mindent megteszek, hogy elkerüljem a halált” – mondta. Állítása szerint a zenében találta meg azt, ami eddig hiányzott az életéből. Úgy látszik, ez korántsem így van, a színész saját magának is hazudott.

Ezek is érdekelhetnek