2022 december 4 vasárnap
KezdőlapEmberekKéptelen abbahagyni: 30 milliót fizetett eddig, hogy úgy nézzen ki, mint kedvenc...

Képtelen abbahagyni: 30 milliót fizetett eddig, hogy úgy nézzen ki, mint kedvenc énekese. Íme a fotók.

-

Bizonyára ti is hallottatok már a BTS nevű koreai fiúbandáról, akik most kezdtek csak el igazán feltörni a popszakmában. Az Idol című számukat már vagy 56 millióan töltötték le, és a most népszerű Boy With Luv slágerüket megállás nélkül játsszák a különböző zenecsatornákon. Youtubeon utóbbi dalukat, majdnem 462 millió ember tekintette meg, akik közül 11 millióan lájkolták is. A fülbemászó dal, és a fiúk is elnyerték Európa tetszését.

A fiúcsapat rajongói közé tartozik cikkünk főhőse is Oli London, aki annyira odáig van az egyik tagért, hogy elhatározta olyanná operáltatja magát, amilyen kedvenc énekese. Ez majdnem így is lett. Számára nem számított a pénz, ugyanis bármennyit hajlandó volt kifizetni annak a plasztikai sebésznek, aki olyanná varázsolja, mint Jimin.

Nem kevés munkát kellett a dokiknak végezni, ugyanis mivel Oli kaukázusi típus, ezért jó párszor át kellett alakítani a csontozatát, hogy hasonlítson az ázsiai fiúhoz. Oli nemrég bejelentette, hogy ismét kés alá fekszik, hogy még jobban hasonlítson Jiminhez.

Bemutatjuk nektek először a koreai énekest, akivé át akar alakulni Oli. A fiú egyébként azért ilyen megszállott, mert egy évig Koreában élt és akkor szerette meg az ottani kultúrát, szokásokat, stílust…stb. A BTS pedig köztudott, hogy Korea egyik legnépszerűbb fiúbandája. Így most már nem annyira nehéz összerakni a képet.

Ő itt Jimin a BTS frontembere:

Miután Oli visszautazott hazájába, elhatározta, ha törik ha szakad de mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy bálványa mása legyen, ugyanis egyáltalán nem volt megelégedve valódi megjelenésével. Annyira meg akart szabadulni a régi önmagától, hogy szinte az összes létező képet megpróbálta az internetről eltüntetni. Azonban néhány még így is fennmaradt, amit meg is találtunk. Így nézett ki Oli a műtétek előtt.

Az évek során több, mint harminc millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy különböző típusú sebészeti klinikákra feküdjön be és átszabassa magát. Származásából adódóan nem volt egyszerű az orvosok feladata, mivel a fiúnak nemcsak implantátumokat kellett beültetni a testébe, hanem többször kellett botoxoltatni is illetve a csontjait faragni.

Elmondása szerint a szemhéját, arcát, állcsontját, orrát, mellkasát, és száját is többször átalakíttatta, ám a Frankenstein életmódnak még nincs vége, legalábbis addig nincs, amíg úgy nem néz ki, mint Jimin ikertesója. Mióta rendszeresen műtteti magát, nagyon sok negatív jelzést kapott és sokan el is kezdték bántani őt.

De őt egyáltalán nem érdekli, hogy az emberek mit gondolnak róla, mert csak egy dolog lebeg a szeme előtt. Igaz tisztában van vele, hogy még messze van a cél, főleg legutóbbi képe óta, amit közzétettek a neten.

Oli egy barátnőjével visszarepült Dél-Koreába, hogy felkeressen egy plasztikai sebészt, aki még többet korrigálhat a megjelenésén.

„Nem arról van szó, hogy próbálom megváltoztatni, hogy melyik etnikumhoz tartozom. Soha nem akartam kulturálisan érzéketlen lenni vagy bárkit megsérteni. Csak azért változtatom meg a külsőmet, mert a BTS-ből Jiminre szeretnék hasonlítani. És az a helyzet, hogy ez a KPOP kinézet Koreából származik” – írta Oli az egyik Instagram képéhez.

Elhoztunk még a fiúról pár képet, ahol szembetűnő, mennyit változott.

Arca már-már úgy néz ki, mint egy játékbabáé.

Szemmel láthatóan sokkal jobban érzi magét, hogy ha csak egy kicsit is de Jiminre hasonlít.

Egy kép, amin mindkét fiú rajt van.

Annyira rajong a csapatért, hogy szobája tele van plakátolva BTS poszterekkel.

Te mit gondolsz? Hasonlít a koreai énekesre?

Ezek is érdekelhetnek