2023 június 8 csütörtök
KezdőlapCelebKét éves már a mémmé vált morcos újszülött. Gyönyörű kislány lett belőle...Így...

Két éves már a mémmé vált morcos újszülött. Gyönyörű kislány lett belőle…Így néz ki most…

-

Amikor megszületett, nem sírt. Ehelyett összeráncolta a homlokát, és morcosan nézett mindenkire. Az egész szülőszoba nevetésben tört ki. A kislányról készült fotók hamar körbejárták a világot, és azonnal morcos újszülöttként lett ismert. Két év telt el ezen események óta. Hogy néz ki ma a kis Isa?

Egyesek azzal vicceltek, hogy ez a kislány pontosan tudja, mi vár rá a világban. Mások azon aggódtak, hogy vajon jól van-e?!

Amikor egy baba megszületik, mindenki arra számít, hogy felsír. De a kis Isa nem sírt. Ehelyett jól összeráncolt homlokkal az orvosokra nézett. Az orvosok meglepődtek, de nem ijedtek meg Isa fenyegető arckifejezésétől. Nevetésben törtek ki.

Egy fotós, Rodrigo Kunstmann örökítette meg ezt a szülést. A férfi biztosan nem sejtette, hogy az általa készített fotó meghódítja a világhálót. A fénykép akkor készült, amikor az orvos megpróbálta sírásra biztatni Isa-t (az eljárás célja, hogy ellenőrizze, működik-e a gyermek tüdeje). Mint látható, a lánynak ez nem nagyon tetszett.

kep 2022 08 03 090605032
Két éves már a mémmé vált morcos újszülött. Gyönyörű kislány lett belőle...Így néz ki most...

Annak ellenére, hogy két év telt el a születés óta, Isa képe még mindig a kórház falán lóg.

A „dühös újszülöttből” gyönyörű kislány lett…

Isabela Pereira de Jesus, mert így hívják a „dühös újszülöttet” császármetszéssel látta meg a napvilágot 2020. február 13-án egy Rio de Janeiro-i kórházban, Brazíliában. A szülők biztosítják, hogy Isa a látszattal ellentétben nagyon jó kedvű. Azt azonban elismerik, hogy néha „dühös” arcot vág.

kep 2022 08 03 090444857
Két éves már a mémmé vált morcos újszülött. Gyönyörű kislány lett belőle...Így néz ki most...

Isa egy egyéniség. Ha valami nem tetszik neki, vagy nem boldog, pontosan ugyanezt az arcot vágja. Minden alkalommal mosolygunk rajta. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen egyedi…

Azért egy mémet mi is berakunk…

kep 2022 08 03 090833390
Két éves már a mémmé vált morcos újszülött. Gyönyörű kislány lett belőle...Így néz ki most...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek