Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapTech & TudományKét kilónyi szilikont rakatott a testébe...Azóta élő Barbie-nak hívják

Két kilónyi szilikont rakatott a testébe…Azóta élő Barbie-nak hívják

-

Elő Barbie-nak hívják. Maga is így mutatkozik be, ráadásul teszi ezt a legnagyobb büszkeséggel. A 32 éves nő testében két kiló implantátum van és úgy érzi ez még kevés… Az ausztrál orvosok már nem hajlandók megműteni, így kénytelen volt Európában szerencsét próbálni.

kep 2022 06 14 142403372

21 évesen esett át az első műtétjén

Jayne McConachy (más néven Tara Jayne) büszkén mutatkozik be, mint „élő Barbie-baba”. Az ausztrál 32 éves nő ápolóként dolgozik egy plasztikai sebészeten. Így már érthető, hogy miért lett a rabja a dolognak.

Az ausztrál nő egyébként egy tévéműsor által lett híres. Egy olyan tévéműsorban szerepelt, amiben sikertelen plasztikai műtétek áldozatait mutatják be. Önként jelentkezett a rosszul elkészített mellimplátumai miatt. Megjelenése sokkolta a nézőket.

A nővér becslése szerint körülbelül két kg implantátum van a testében (az implantátumok, amelyekkel a mellkasát kitöltötte, 1050 köbcm, és van egy fenékimplantátuma, amely 410 ml szilikont tartalmaz), de hangsúlyozza, hogy ezzel nincs éve, bár az orvosok már megtagadják tőle a további beavatkozásokat.

A hölgy már 32 milliónyi forintot tapsolt el műtétekre. A következő műtét egy újabb mellműtét, amivel tovább növelné a méretét. Ez lenne egyébként a hatodik ilyen jellegű beavatkozása…

Érdekesség, hogy a nő mindössze 43 kiló…

Úgy akarok kinézni, mint a retusált fotóimon. Csak arra tudok gondolni, hogy hatalmasabb legyen a keblem…

Így nézett ki a beavatkozások előtt…

kep 2022 06 14 142635133

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!