2022 július 6 szerda
KezdőlapNagyvilágKét nappal a tragédia előtt megdöbbentő videót forgatott a genovai hídról egy...

Két nappal a tragédia előtt megdöbbentő videót forgatott a genovai hídról egy férfi

-

Előkerült egy videó a Genovában összeomlott autópálya-viaduktról, ami könnyen perdöntő bizonyíték is lehet.

Négy napja már, hogy a genovai híd váratlanul összeomlott. Eddig 38 halottról és 20 eltűnt emberről tudni. Az olasz rendőrség a tragédiát követő napon kijelentette: a hirtelen támadt, nagy erejű vihar lehet a felelős a katasztrófáért.

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Való igaz, hogy már a tragédia napján előkerült egy videó, amin látható, hogy egy villám belevág a híd egyik pillérjébe, ami aztán pár másodperccel később összeomlik. Ezt több szemtanú is megerősítette.

Most egy családapa felvétele került elő, amit két nappal a tragédia előtt készített az autójából.

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

A tragédia óta már több hír is szólt arról, hogy valószínűleg nem volt megfelelő műszaki állapotban a híd és ez okozhatta Olaszország történetének egyik legmegrázóbb katasztrófáját. Az autópálya üzemeltetője azonban ezt cáfolta. Határozottan állította, hogy folyamatosan ellenőrizték a híd állapotát.

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Ezt a vitát most eldöntheti egy családapa, aki két nappal a tragédia előtt azon az útszakaszon ment és amiről videót készített, amit fel is töltött a YouTube-ra. A hozzászólásokban többen is jelezték, a felvételén megdöbbentő dolgot vettek észre.

“Emberek kezdtek el írni nekem, és azt mondták, nézzem meg a felvételt: 34 másodpercnél egy hatalmas repedés látható az úttesten, pont ott, ahol a híd leomlott” – közölte Mulé, aki a felvételt azonnal bevitte a rendőrségre. A férfi azt mondja, örül, ha esetleg ezzel segít majd tisztázni ezt az eddig megmagyarázhatatlan szörnyűséget.

Ezek is érdekelhetnek