2022 július 1 péntek
KezdőlapEmberekKétéves kislánya okozta a 21 éves édesanya halálát - a tragédia saját...

Kétéves kislánya okozta a 21 éves édesanya halálát – a tragédia saját születésnapján történt

-

Olykor elég csak egyetlen másodperc ahhoz, hogy tragikus dolgok történjenek. Mostani cikkünkben egy 21 éves fiatal édesanya történetét hoztuk el, aki saját születésnapján hunyt el.

Julia Sharko megpróbálta kikapcsolni kislánya biztonsági övét, az ablakon keresztül mikor a kétéves lány véletlenül megnyomta az ablakfelhúzó gombot. Ezzel az édesanya nyaka beszorult a családi BMW ablaka és ajtaja közé. Komoly nyaki sérülést szerzett, majd elveszítette az eszméletét.

Minden olyan gyorsan történt, hogy a fiatal nőnek még arra sem volt ideje, hogy valahogy kiszabadítsa magát. Az eszméletlen nőre férje, Artur talált rá, aki azonnal leengedte a kocsi ablakát, hogy kiszabadítsa. Ezután értesítette a mentőket. Elkezdte szólongatni, megrázni, de semmire sem reagált.

Miután a mentők megérkeztek, azonnal beszállították a kórházba, de sajnos az életét már nem tudták megmenteni. Az agya visszafordíthatatlan károsodásokat szenvedett el a hipoxia miatt. Még ha újra is tudták volna éleszteni, akkor sem tudtak volna rajta segíteni és rövid időn belül elhunyt volna.

A tragédia napján családjával együtt szerette volna megünnepelni a születésnapját, ezért egy nagy partit szerveztek. Arra senki sem számított, hogy a felhőtlen örömből bánat lesz. A fiatal édesanya már soha nem fogja látni felnőni gyermekeit, ahogy a gyerekei sem fognak tudni anyjukra támaszkodni mikor szükségük lenne rá.

A rendőrség megvizsgálta a fiatal nő halálának körülményeit, de nincs okuk azt feltételezni, hogy tervezett merényletről lenne szó. Volt egy tragikus és sajnálatos baleset, ami a legrosszabbul végződött. A házaspárnak két gyermeke született, Margarita és Arianna.

A család és a szakemberek is azt feltételezik, hogy a kislány felnőtt korára komoly hatással lesz a baleset. Egy nap mindenképpen meg fogja tudni, s ha nem a család, akkor valaki biztos el fogja neki mondani. A családnak nagyon kell figyelnie arra, hogy a gyerek ne okolja majd saját magát később a történtekért. Csupán egy szerencsétlen baleset következtében hunyt el szeretett édesanyja.

Minden felelősség az édesapára hárult, aki végig támogatni fogja lányait életük során.

A sors tragikus forgatókönyvet írt nekik, megfosztva a gyermekeket anyjuktól. Őszinte részvétünk az egész családnak!

Ezek is érdekelhetnek