2022 november 28 hétfő
KezdőlapEmberekKi akarták próbálni mit érez egy nő vajúdás során - Azonnal bocsánatot...

Ki akarták próbálni mit érez egy nő vajúdás során – Azonnal bocsánatot kértek minden nőtől… – Videó

-

A mai világban egyre több nő osztja meg negatív tapasztalatait mind a terhességgel, mind a szüléssel kapcsolatban. Régen csak a jó dolgokról meséltek, mert a társadalom is azt követelte meg tőlük. Így a negatívat megtartották maguknak, s csak a pozitívakat mesélték el. Ez viszont odáig fajult, hogy az emberek kis semmiségnek titulálták a terhességet és a szülést, amit bárki végig tud csinálni. Ennek megcáfolására mesélték el mind a kismamák, mind a régen szült édesanyák, hogy nem annyira fenékig tejfel az, mint gondolják.

Sajnálatos módon akadnak férfiak, akik úgy gondolják a nők csak felnagyítják a fájdalmat, és nem is annyira borzalmas mint ahogy elmesélik. Annak ellenére, hogy sok férfi nem mondja ki, biztosak vagyunk benne, hogy sokakat érdekel milyen is lehet valójában egy szülés illetve a vajúdás során elszenvedett fájdalmak.

A mai cikkünkben két bátor önkéntesről fogunk beszélni, akik vállalták, hogy kipróbálják milyen a vajúdás. Az esetről videófelvétel is készült, amit meg is osztottak a neten.

A felvételen kristálytisztán látható, ahogy két bátor fickó bemegy a helyi kórházba és megismerkedik az orvossal valamint az asszisztenssel, akik különböző tappancsokat helyeznek a testükre. Ezek az úgynevezett elektródák izomösszehúzódást fognak generálni a testükben, ami egyre erősebbé válik, pontosan úgy mint egy normális vajúdásnál.

Egy idő után megjelennek a fiúk párjai is, akik szemmel láthatóan is jól szórakoztak a szenvedésükön. Még pacsiztak is egymással, amit mi annak értelmeztünk, hogy végre sikerült elérniük, hogy komolyan vegyék a szülési fájdalmakat.

Persze jó pár révén fogták épp szenvedő pasijuk kezét, míg ők szó szerint vergődtek a fájdalomtól. A fiúk egyébként egy idő után tökéletesen leveszik azokat a pozíciókat, amiket egy szülő nő csinál.

Miután a kísérlet befejeződött fáradtan, kimerülten, meggyötörten összefoglalták tapasztalataikat az átélt fájdalmakról. Az egyik azt mondta, hogy a szülés konkrétan szívás és borzalmas. A másik, elnézést kért a saját édesanyjától, ha valamiért valaha megbántotta.

“Úgy sajnálom. Egy igazi szuperhős vagy. Egy nagyon kemény anya.”

A fiúk arról is beszámoltak, hogy ténylegesen úgy érzik magukat, mintha kinyomtak volna egy-egy babát.

S íme az ominózus felvétel:

Ezek is érdekelhetnek