2022 december 8 csütörtök
KezdőlapCeleb"Kicsit rémisztő volt és megindító is" - L.L. Junior kislánya Dávidka születésnapján...

“Kicsit rémisztő volt és megindító is” – L.L. Junior kislánya Dávidka születésnapján jöhet a világra

-

Tavaly augusztus 31-én érte felfoghatatlan tragédia érte L.L. Juniort és családját. Három éves kisfia, Dávidka Zuglóban sétált édesanyjával és testvérével, amikor Dávid kirohant az úttestre és egy szabályosan közlekedő autós elgázolta őt. A mentősök sokáig küzdöttek a gyermek életéért, de már nem tudtak segíteni rajta. Közel egy év telt el, de a baleset körülményei még mindig tisztázatlanok, a nyomozást nem zárták le.

Lesi Dávidka halála után néhány hónappal kiderült, hogy a rapper újra édesapa lesz. L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga szeptemberre várják első közös gyermeküket. A rapper felesége hamarosan egy kislánynak fog életet adni. A szeptemberi dátum azért is különleges Junior számára, mert elhunyt kisfia is szeptemberben látta meg a napvilágot. Dávidka ugyanis, 2015. szeptember 16-án született.

Junior és Kinga is szeptemberre várják a legújabb jövevényt, ráadásul most annak is megvan az esélye, hogy a kislány ugyanazon a napon születik majd, mint öt évvel ezelőtt a kis Dávid.

“Óriási öröm volt és meghatottság, amikor megtudtam, hogy újra apa leszek. Nagyon elgondolkodtató volt, hogy pont szeptemberre, pont egy évvel később születik… Kicsit rémisztő volt és megindító is, mintha egy üzenet lenne, hogy akkor születhet, mint Dávid” – mondta L.L. Junior. A házaspár a kislány nevéről is döntött, a Lili nevet kapja majd.

“Már kész van Lacika és Lili szobája is, egymás mellett lesznek, a festés még hátra van, meg pár apróság hiányzik, valamint a kert is most készül. Nagyon várjuk, hogy ott lakjunk, terápia lesz ez nekünk, jön egy új közös élet kezdete” – mondta még júniusban a zenész.

A rapper és családjának tragédiája feldolgozhatatlan, de Hopp Csillával közös gyermekük, Lacika érdekében igyekeznek talpra állni, bár ez rendkívül nehéz. Lacika egyébként idén kezdi majd az első osztályt, így mindkét szülő teljes mellszélességgel szeretne a kisfiú mellett állni és segíteni őt mindenben.

Íme a Juniorral készült interjú egy részlete:

Ezek is érdekelhetnek