2022 július 1 péntek
KezdőlapEgészségKiderült, hogy lehet ilyen gyönyörű alakja Katalin hercegnének

Kiderült, hogy lehet ilyen gyönyörű alakja Katalin hercegnének

-

Biztos sokan feltették már a kérdést, hogy Katalin hercegné hogy lehet ilyen csinos. A háromgyermekes édesanya nagyon sok energiát fektet a megjelenésébe is.

Katalin folyamatosan a figyelem középpontjában áll. Vilmos herceg feleségeként rengeteg eseményen meg kell megjelennie, és a kinézete mindig kifogástalan. Egy biztos, irigylésre méltó az alakja.

Persze a legtöbben ilyenkor azzal jönnek, hogy neki könnyű… Jó a genetikája és körbe rajongják, bébiszitterek, személyi edzők és dietetikusok. Teljesen igaz, hercegnéként mindezt meg is engedhetné magának.

De az igazság az, hogy Katalinnak nincs saját edzője.

Már Vilmos megismerkedése előtt is csodás alakja volt, gyermekkorától imád sportolni.

Egyetemista korában is több futóközösség tagja volt, ez az egyik kedvenc tevékenysége. Gyakran fut egyedül és a kutyáival is. Emellett gyakran teniszezik, tornázik és ha van ideje jógázik is.

A táplálkozást tekintve, nagyon odafigyelnek a minőségi alapanyagokra. A királyi család rengeteg zöldséget termeszt a saját kertjükben. Külön szakács főz a család tagjainak, de Katalin és Vilmos nem mindig használja ki ezt a lehetőséget. A pár programként tekint a főzésre, így gyakran főznek maguknak és a gyerekeiknek.

A 39 éves Katalin hercegné minden reggelét egy zöldturmixal indítja. Ebben kelkáposzta, koriander, spenót, alga és áfonya is van. Sokszor eszik halat, csirkét és salátákat illetve a szezonális gyümölcsöket folyamatosan fogyasztják. Egyik kedvenc étele a zöldséges bulgur.

Ezek is érdekelhetnek