2022 június 27 hétfő
KezdőlapEgészségKidobta a barátnője mert túl kövér volt. Ma már biztosan megbánta a...

Kidobta a barátnője mert túl kövér volt. Ma már biztosan megbánta a döntését…

-

A közhiedelemmel ellentétben a szakítás során az egyik fél mindig egy picit jobban szenved, mint a másik. Talán mert az egyik győztesen lép ki a patthelyzetből. Gondoljunk csak egy olyan szituációra, hogy valakit azért dobnak, mert túl kövér. Nem csak a szívünket, de az önbecsülésünket is rendesen összetörné. Miroslav Judt-tal pontosan ez történt. Azonban a sztori ennyivel még nem ért véget.

Miroslav párjának elege lett abból, hogy a pasija kövér és csak fekszik egész nap. Nem tesz semmit az ellen, hogy egy kicsit jobban nézzen ki. Az élete a tévé előtt fekvésből, sörözésből és chips-zabálásból állt.

Na, most erre egyetlen egy nő sem tudna felnézni, szóval ha nem Ryan Reynolds az illető, akkor ezt egy idő után bármelyik barátnő megelégelné. Szóval Miroslavnak mennie kellett.

Ez azonban egy katalizátor volt a férfi számára, aki a szakítás után elkezdett komolyan gondolkodni az életén. Nem akarta, hogy kövér emberként tekintsenek rá, aki egyáltalán nem vonzó. Ő is belátta, hogy az életben nem fog normális párt találni, mert az is elmenekül majd. Egy megoldás létezett: az edzőterem.

Noha a szakítás megtörte, de tudta, hogy valamivel el kell foglalnia magát. Ráadásul a lelki trauma pont abban a tudatban erősítette meg őt, hogy akarjon foglalkozni önmagával. A cukros üdítőket, alkoholt magas fehérjetartalmú étrendre cserélte és meglehetősen hamar ledobott magáról 40 kilót. Annyira tetszett neki az edzőterem, hogy ez vált a szenvedélyévé. Ott ismerkedett meg Viktóriával is, akivel ma már jegyben járnak.

Viki nem csak a testét kedveli, hanem magát a karaktert is. Pont akkor ismerkedtek meg, amikor Miroslav még csak az útja első lépéseit tette.

Tudom, hogy Viktória nem csak a testem miatt van velem, hanem azért is, amilyen ember vagyok. Tudom, hogy szeret engem.

Számomra ő az egyetlen, és remélem, hogy egyszer feleségül vesz. Amikor vele vagyok, tudom, hogy minden kemény munka a fogyásáért megérte. Ha a volt barátnője most látná, rájönne, hogy mit veszített.

-Mondja egymásról a páros.

Miroslav élete olyan most, mint amilyennek lennie kellett volna. Tudja, hogy megtalálta élete párját és a közös szenvedélynek köszönhetően szavak nélkül is megértik egymást. Pár évvel ezelőtt még nevetett volna, ha valaki azt mondja neki, hogy edzőterembe fog járni.

“Egész nap csak feküdtem a kanapén. A barátnőm kidobott, ami nagyon fájt akkor, de most már tudom, hogy ez kellett ahhoz, hogy megváltozhassak. Köszönöm neki, mert nélküle nem sikerült volta.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek