Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapEmberekKihívta 55 éves szomszédjára a mentőket, mert azt hitte rosszul van -...

Kihívta 55 éves szomszédjára a mentőket, mert azt hitte rosszul van – Az ajtót betörve kellemetlen meglepetéssel szembesültek

-

Az 55 éves Jan K. nem is olyan régen nagyon különös helyzetbe keveredett. A Goleniówból, Nyugat-pomerániai vajdaságból származó férfi engedett a testi örömöknek, ezért komoly galibába került.

A tűzoltók betörtek a lakásába miután szomszédja riasztotta őket, különös és furcsa nyögések miatt. A nő azt hitte hogy a szomszédja szívrohamot kapott, ezért gyorsan a tettek mezejére lépett.

1 38
A kép csak illusztráció

A furcsa eset néhány napja történt Goleniów egyik tömbházában. Az este folyamán a 63 éves Krystyna S. érdekes hangokat illetve nyögéseket hallott az alatta lévő lakásból. Tudta, hogy ott az 55 éves Jan K. lakik.

fgd
A kép csak illusztráció

Mivel a hangok nem akartam megszűnni ezért megijedt. Félt, hogy szomszédja talán szívrohamot kapott és nem tud senkinek sem szólni. A hangok percről-percre zavaróbbak lettek, így nem tudott mást tenni, mint értesíteni az illetékes szerveket.

Krystyna S. egyébként tudta, hogy a férfinak szívproblémái vannak, mert többször beszélgettek a lépcsőházban és a ház előtt. A nő azonnal értesítette a mentőket és a tűzoltókat.

5 32
A kép csak illusztráció

A nő hiába kopogott szomszédja ajtaján senki se nyitotta ki. Az ajtót a kiérkező tűzoltóknak sikerült betörni, de nem voltak felkészülve arra, amit láttak.

3 35
A kép csak illusztráció

Az 55 éves férfi épp koitált pár évvel fiatalabb párjával az ágyban. Amikor a tűzoltóság behatolt a lakásba, a pár izzadtan feküdt az ágyon. A mentés résztvevői azonnal visszavonultak a lépcsőházba és hagyták, hogy a pár nyugodtan felöltözhessen.

2
A kép csak illusztráció

Mint utóbb kiderült Jan nem hallotta, hogy a tisztek, vagy a szomszédja kopog, mivel kivette a füléből a hallókészüléket. A zavart férfinak fogalma sem volt arról, hogy ilyen zavarba ejtő és különös hangokat adott ki aktus során. Elmondta, hogy nincs semmi baja, nem beteg, és semmi rossz nem történt vele.

1140 hearing aid man closeup blurred
A kép csak illusztráció

Az 55 éves férfi beismerte, hogy jól esett neki, hogy szomszédja kihívta rá a mentőket és a tűzoltókat, mert ebből is látszik, hogy valaki aggódik érte. Ennek ellenére, mély elnézéseket kért tőle mert kellemetlenséget és aggodalmat okozott neki.

Veletek történt már hasonló?