2022 július 6 szerda
KezdőlapEmberekKihívta 55 éves szomszédjára a mentőket, mert azt hitte rosszul van -...

Kihívta 55 éves szomszédjára a mentőket, mert azt hitte rosszul van – Az ajtót betörve kellemetlen meglepetéssel szembesültek

-

Az 55 éves Jan K. nem is olyan régen nagyon különös helyzetbe keveredett. A Goleniówból, Nyugat-pomerániai vajdaságból származó férfi engedett a testi örömöknek, ezért komoly galibába került.

A tűzoltók betörtek a lakásába miután szomszédja riasztotta őket, különös és furcsa nyögések miatt. A nő azt hitte hogy a szomszédja szívrohamot kapott, ezért gyorsan a tettek mezejére lépett.

A kép csak illusztráció

A furcsa eset néhány napja történt Goleniów egyik tömbházában. Az este folyamán a 63 éves Krystyna S. érdekes hangokat illetve nyögéseket hallott az alatta lévő lakásból. Tudta, hogy ott az 55 éves Jan K. lakik.

A kép csak illusztráció

Mivel a hangok nem akartam megszűnni ezért megijedt. Félt, hogy szomszédja talán szívrohamot kapott és nem tud senkinek sem szólni. A hangok percről-percre zavaróbbak lettek, így nem tudott mást tenni, mint értesíteni az illetékes szerveket.

Krystyna S. egyébként tudta, hogy a férfinak szívproblémái vannak, mert többször beszélgettek a lépcsőházban és a ház előtt. A nő azonnal értesítette a mentőket és a tűzoltókat.

A kép csak illusztráció

A nő hiába kopogott szomszédja ajtaján senki se nyitotta ki. Az ajtót a kiérkező tűzoltóknak sikerült betörni, de nem voltak felkészülve arra, amit láttak.

A kép csak illusztráció

Az 55 éves férfi épp koitált pár évvel fiatalabb párjával az ágyban. Amikor a tűzoltóság behatolt a lakásba, a pár izzadtan feküdt az ágyon. A mentés résztvevői azonnal visszavonultak a lépcsőházba és hagyták, hogy a pár nyugodtan felöltözhessen.

A kép csak illusztráció

Mint utóbb kiderült Jan nem hallotta, hogy a tisztek, vagy a szomszédja kopog, mivel kivette a füléből a hallókészüléket. A zavart férfinak fogalma sem volt arról, hogy ilyen zavarba ejtő és különös hangokat adott ki aktus során. Elmondta, hogy nincs semmi baja, nem beteg, és semmi rossz nem történt vele.

A kép csak illusztráció

Az 55 éves férfi beismerte, hogy jól esett neki, hogy szomszédja kihívta rá a mentőket és a tűzoltókat, mert ebből is látszik, hogy valaki aggódik érte. Ennek ellenére, mély elnézéseket kért tőle mert kellemetlenséget és aggodalmat okozott neki.

Veletek történt már hasonló?

Ezek is érdekelhetnek