2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapCelebKirály Linda egyre vékonyabb - Ennyire karcsú most az énekesnő

Király Linda egyre vékonyabb – Ennyire karcsú most az énekesnő

-

Király Linda fantasztikus átalakításon ment keresztül az elmúlt fél évben.

Rengeteg diétát kipróbált már az énekesnő, de a végső sikert egy gyógyszeres kezelés és a sleeve-műtét hozta meg számára. Gyomra egy részét eltávolították. Erre azért volt szükség, mert ezzel helyreállították Linda hormonháztartását, amit az agyalapi mirigyében talált tumor borított fel korábban. A fogyásban ezen kívül több betegség is akadályozta, mint a pajzsmirigy-alulműködés és az inzulinrezisztencia. Emellett pedig hajhullással, alvászavarral és vizesedéssel is küzdött. Előfordult, hogy Lindának a lábra állás is hatalmas fájdalommal járt.

Az elmúlt hét hónapban 31 kilótól szabadult meg az énekesnő, valamint mostanra már fájdalmai is megszűntek ugyanúgy, mint ödémája is a műtét utáni első héten. Most már rendszeresen jár edzeni, heti háromszor egy edző segít neki, a többi napon pedig egyedül sportol. Emellett étrendjét is át kellett alakítania, ebben dietetikus volt a segítségére. Étrendjét azóta is folyamatosan átalakítják, hiszen azon időnként célszerű változtatni, amikor a fogyási folyamat lassulni kezd.

“Magas fehérjetartalmú élelmiszereket, egészséges zsírokat és zöldségeket eszem. Nagyon nagy tévhit, hogy bármit lehet enni, ha megvolt a műtét. Tudatosan kell étkezni, oda kell figyelni, hogy mit eszünk, és edzeni sem árt. Nekem ez egy különleges dolog, mert fennáll a hormonális probléma és az inzulinrezisztencia, ezért szednem kell a gyógyszereket” – mesélte Linda.

Az énekesnő most 36 éves és 15-18 kilótól szeretne még megszabadulni. Öltözködésén azonban már most látszik, hogy mennyivel magabiztosabb, sugárzik róla a boldogság. Fantasztikusan mutat a testhez álló ruhákban is.

Ezek is érdekelhetnek