2022 november 28 hétfő
KezdőlapEmberekKirúgták a tanárnőt, mert a szülők kiakadtak az interneten terjedő provokatív...

Kirúgták a tanárnőt, mert a szülők kiakadtak az interneten terjedő provokatív videója miatt

-

Amikor ilyen történeteket hallunk, akkor ösztönösen felsínylik a gondolat, hogy vajon mi voltunk rossz iskolába? Nálunk semmi ilyen rázós szitu nem történt. Az állóvizet azonban rendesen felkavarta most egy orosz tanárnéni, aki feldobott az instára egy videót.

Viktoria Kashirina a kisfilmben leveszi a kabátját, fehérneműben pózolgat, csábosan nézelődik, táncikál stb. Állítása szerint ez egy művész-projekt volt. Ugyanis a hölgy nappal tanítónőként dolgozik, éjjel pedig rúdtáncos.

Irodalomtanárként dolgozott. 11-12 éves diákokat tanított, aki nagyon kedvelték őt. A videó miatt azonban elvesztette az állását. A szülők felháborodtak a felvételek láttán és kérték az iskola vezetőségét, hogy azonnal rúgják ki.

A videó hatalmas népszerűségre tett szert. Gyakorlatilag vírusként terjedt szét az emberek között.

A szülők felháborodása egyébként jogos. Elkerülhetetlen, hogy a diákok szeme elé ne kerüljön a videó és hát nem feltétlenül jó dolog, ha ezt 11-12 évesek nézegetik. Bár, látnak ők ennél durvábbat is. Elég ha bekapcsolják a televíziót.

Viktoria is megszólalt az ügyben: “Több éve rúdtáncolok és régóta álmodoztam róla, hogy csinálok egy promó-videót. Az egyik diákom anyja meglátta és követelte, hogy azonnal töröljem a videót és az egész közösségi oldalamat. Megtagadtam tőle és letiltottam a lányt meg az anyját is, de ekkor már túl késő volt.”

Viktoria tagadja, hogy bármi rosszat tett volna, de az iskola vezetősége szerint provokatív tartalom, ami nem megengedett az iskola dolgozói körében.

Voltak iskolák, akiknek egyből jelentkeztek a hölgynél, hogy náluk folytathatja a tanári pályafutását a videó ellenére is.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek