2022 július 1 péntek
KezdőlapEmberekKisbabaként él egy 24 éves nő. Cumi, pelenka és gyerekjátékok a legfontosabb...

Kisbabaként él egy 24 éves nő. Cumi, pelenka és gyerekjátékok a legfontosabb dolgok az éltében…

-

A 24 éves skót lány, Danni Hamilton szabadidejében kisbabává “változik”. Fura életmódja miatt már a barátait is elvesztette. Rengeteg bántó kommentet, megjegyzést kap közösségi oldalán, ugyanis előszeretettel posztol a kisbabaüzemmód állapotáról.

A lány imádja a gyerekjátékokat és gyerekruhákat. A cumi elengedhetetlen kellék számára, és gyakran még pelenkát is visel. Valójában ez nem is egy olcsó mulatság, sok-sok pénzt költ el ezekre a kiegészítőkre. De igaziból Danni egy felnőtt nő, a tudomány ezt a szerepcserét felnőtt bébi szindrómának nevezi, másnéven autonepiofília.

Ezt a fura dolgot, csak edinburghi otthonában csinálja, de mégis nagyon visszataszító dolognak tartják az emberek. A lány mindig kihangsúlyozza, hogy nem mások miatt csinálja ezt.

Hamilton elmesélte, hogy jár pszichológushoz, és erre a szakember is áldását adta, mivel egy súlyos gyerekkori traumát tud így könnyebben feldolgozni.

“Rájöttem, hogy a lelkem mélyén még kisgyerek vagyok, nem tudtam kinőni azokból a dolgokból, amiket a babák szeretnek. A gyerekeknek nem kell olyan sok terhet elviselniük, talán azért jó ebben az állapotban maradni. Nagyon nehéz gyermekkorom volt, még mindig próbálom túltenni magam rajta. Sokan megvádoltak már undorító dolgokkal és az emberek teljesen bolondnak hisznek. A legjobb barátom szerette az ilyen dolgokat, rajta keresztül ismertem meg a szerepjátékokat.” – mesélte a lány.

Ezek is érdekelhetnek