2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapCelebKisfia halála óta először adott koncertet L.L. Junior

Kisfia halála óta először adott koncertet L.L. Junior

-

L.L. Junior kisfia, Dávidka augusztus végi halála óta a hétvégén állt először közönség elé. A zenésznek a két nap alatt négy koncertje is volt.

“A mai négy koncert, négy város, két ország, kipipálva. Visszaálltam dolgozni. Olyan furcsa szó ez, dolgozni, ez mindig is a szerelmem, szenvedélyem volt, ezek után sem lesz másképpen, szórakoztatni fogok, csak néha a bohóc maszkján túl kevésbé látják a könnycseppeket. Köszönöm, Veszprém, köszönöm, Hajdúszovát, köszönöm, Vecsés és köszönöm, Érsekújvár” – mondta Junior fellépései után.

A rapper kisebbik fia, Dávid augusztus 31-én szenvedett halálos balesetet Zuglóban. A kisfiú édesanyja mellől rohant ki az úttestre, ahol egy szabályosan közlekedő autós elütötte őt. Junior éppen egy fellépésen volt, amikor közölték vele, hogy a mentők éppen kisfia életéért küzdenek. A zenész azóta nem lépett fel sehol, minden koncertjét lemondta. A hétvégén azonban elérkezett a pillanat, hogy újra színpadra álljon.

Másfél héttel ezelőtt az énekes Száva Rita, menedzser társaságában, élőben jelentkezett be közösségi oldalán, ahol elmondta, hogy igyekszik minél előbb visszatérni rajongóihoz.

“Szelektálva vállaljuk el a fellépéseket, és hamarosan visszaállunk a munkába. Huszonvalahány koncertet mondtam le, de visszaállok, és Lacikát is hozom magammal. Erőt gyűjtünk, gyengék vagyunk most, de erősek leszünk mindnyájan” – nyilatkozta Junior.

Azután, hogy az énekes elmondta, fontolgatja a visszatérést, a múlt hétvégén már négy helyen is koncertezett az országban és külföldön is.

Ezek is érdekelhetnek