2022 június 25 szombat
KezdőlapCelebKisfiúból kislány lett. Angelina és Brad Pitt gyermeke döbbenetes átalakuláson ment keresztül.

Kisfiúból kislány lett. Angelina és Brad Pitt gyermeke döbbenetes átalakuláson ment keresztül.

-

Sokszor volt szó már arról, hogy az egykori sztárpár, Angelina Jolie és Brad Pitt lánya, mennyire fiús megjelenéssel bír.

12 évesen az egész világ azt figyelte, hogy mi lelte ezt a szegény lányt. Rövidre vágatta a haját és a ruháit is a fiús részlegről válogatta.

Teljesen úgy nézett ki, mint egy átlagos kamasz fiú. Egyesek szerint a sztárszülők válása válthatta ki belőle ezt a lázadó viselkedést, mások szerint az anyja nevelése, vagy annak hiánya áll a dolog mögött.

Többen is érdeklődtek már, hogy Angelina miért nem szól rá a gyerekére, hogy egy picit orientálja már a stílusát a helyes irányba.

Nyilván ma már mindent szabad és a gyerekek is azt csinálhatnak, amit akarnak, de egy kis iránymutatás nem biztos, hogy ártana.

Nem ő az egyetlen egyébként, ugyanis Megan Fox kisfia egy időben királylánynak képzelte magát. Elnőtte hála az égnek.

Angie és Brad sosem nyilatkozott a lánya nemi identitásáról. Annyit mondtak csak, hogy mindig is szabad szellemben nevelték őket és arra bíztatják, hogy engedjék szárnyalni a személyiségüket.

Közben már egy olyan pletyka is szárnyra kapott, hogy Shiloh nem is használja a nevét. Azt szereti ha Johnnak szólítják. Ez persze lehet, hogy egy rosszindulatú kacsa.

A világjárvány miatt nem nagyon voltak vörös szőnyeges események, így nem tudtuk, hogy mi történik épp kedvenc sztárjainkkal. Ahogy kinyílt a világ, Angie lánya, Shiloh egyből visszatért a köztudatba.

A lány ugyanis végre nőként öltözik. Többször jelent meg az anyja oldalán szoknyában, sminkben. Szóval nincs minden veszve. Megnyugodhatunk.

Mondjuk, fiús ruhákban őszintébb volt a mosolya.

Vélhetőleg valami kamaszkori hóbort, amit elnő.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek