2022 május 16 hétfő
KezdőlapEmberekKitálalt egy selyemfiú: elmondta, mi a nők leggyakoribb kérése

Kitálalt egy selyemfiú: elmondta, mi a nők leggyakoribb kérése

-

A férfiakat régóta foglalkoztatja, hogy vajon mi kell a nőnek. Nem kell tovább várni, egy tapasztalt fiatal férfi elárulta, mire van szüksége a mai nőknek, mit kérnek tőle legtöbben. Mivel a selyemfiúnak már több ezer kuncsaftja volt, pontosan tudja, milyen igényei vannak a gyengébbik nemnek.

A 31 éves Ryan James hat éve tevékenykedik ebben a szakmában, ezért pedig jól jövedelmező pénzügyi karrierjét adta fel, ugyanis azzal soha nem keresett volna annyit, mint most. Szolgáltatásaiért egy kuncsafttól 1-1,7 millió forintot tesz zsebre egy-egy alkalommal. Elmondása szerint ez volt élete eddigi legjobb döntése, mivel nagyon élvezi munkáját.

A nők általában egy vacsorával egybekötött randira bérelik ki a fiatalembert, ami annyit tesz, hogy az étkezés közben kellemesen elbeszélgetnek, azután pedig személyre szabott élménnyel folytatódhat az este, akár egy hotelben vagy a hölgy lakásának hálószobájában.

A körülbelül hatórás program forintra átszámolva egy millióba kerül, míg ha a hölgy egész reggelig szeretné élvezi Ryan társaságát, az összeget minimum 300 ezer forinttal ki kell pótolnia. Ebben az esetben egy kellemes reggelivel zárják le az élvezetes találkozót.

„Eddig az összes kliens, akivel találkoztam, valamilyen társasági részt is kért” – nyilatkozta, az együttlétről pedig a következőket mondta: „ A nők törődésre és intimitásra vágynak. Azt szeretnék, hogy ők legyenek a középpontban. Sokan viszonozzák is, de azt akarják, hogy nekik legyen jó, az ő örömükön legyen a hangsúly.”

Ryan James azt is megosztotta a nagyvilággal, hogy rengeteg hölgy volt már az ügyfele: „Néha nemrégiben elvált vagy még mindig házas nők érkeznek hozzám, akiknek már hosszú ideje nem volt részük intimitásban. De akadtak olyan párok is, akik fel akarták dobni házaséletüket, ehhez volt szükségük rám” – tette hozzá a férfi.

Ezek is érdekelhetnek