2022 november 28 hétfő
KezdőlapCelebKitört a botrány - A hatéves Natit egy kiskorú lány hozta haza...

Kitört a botrány – A hatéves Natit egy kiskorú lány hozta haza Amerikából

-

Hódi Pamela és Berki Krisztián kislánya, Nati Amerikába utazása előtt is parázs vita folyt a szülők közt, valamint a jelek szerint Berki fel is rúgta a korábban megkötött egyezségüket.

Berki Krisztián egy felháborodott posztban kelt ki magából. Volt felesége, Hódi Pamela állítása szerint közös gyermekük, Natika kapcsán korábban kötött egyezségüket felrúgva végül a kislány nem úgy érkezett vissza az Egyesült Államokból Magyarországra, mint ahogy abban eredetileg, hivatalosan megállapodtak.

“2020-ban pontot kell tennem a kislányommal kapcsolatos dolgokra…Hiába az 50-50 százalékos felügyelet, szinte semmiben nem egyeznek a nézeteink” – írta Hódi, majd pontosan ki is fejtette, hogy mire gondol.

“Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a megállapodásunk szerint az édesapja haza hozza Amerikából Natit, amit szerződésbe is foglaltunk és közjegyző is aláírt, ez azonban nem teljesült!

Ez azért kellett, mert első körben fizetett stewardessel, majd egy kiskorúval, Mazsi húgával szerették volna hazaküldeni Natit, amiket nem engedélyeztem! (…) Kértem, hiteles iratokkal magyarázzák meg, mutassanak bármit, ami bizonyítja, hogy nem tud hazarepülni a lányommal, nem küldték el sajnos!

Végül más választásom nem maradt, vagy kint marad a lányom még kb. két hetet vagy hazajön Mazsi húgával!

Utóbbit választottam, mert hiányoztunk egymásnak és mivel a csekkolás előtt tíz perccel ért az információ, és órák választottak el egymástól!” – közölte a felháborodott anyuka.

Értesülések szerint a kis Nati amerikai utazásával kapcsolatban mindvégig Berki felesége, Mazsi egyeztetett Pamelával, aki többször is kihangsúlyozta, hogy nem engedélyezi, hogy lánya Mazsi húgával utazzon haza Magyarországra, átszállással együtt tizenhárom órán keresztül. Ennek legfőbb oka, hogy Mazsi testvére mindössze tizenhét éves.

Ezek is érdekelhetnek