2023 március 27 hétfő
KezdőlapTörténetekKóbor kutyák találtak rá egy szennyvízcsatornában az újszülött kislányra

Kóbor kutyák találtak rá egy szennyvízcsatornában az újszülött kislányra

-

Egy azonosítatlan gyermeket vittek kórházba, miután röviddel a születése után kóbor kutyák találták meg egy szennyvízcsatornába dobva.

A félelmetes jelentések szerint az indiai Haryana városának egyik térfigyelő kamerája rögzítette az esetet. A drámai pillanatokban a kutyák valószínűleg a baba sírására lettek figyelmesek. Az is tisztán látható a felvételen, ahogy két kutya bemegy a csatornába és megpróbálja kihúzni a csecsemőt. Egy arra járó kerékpáros észrevette az állatokat, majd elmondása szerint a ők vezették a kislányhoz, akit akkora már az út mellé vittek a hős ebek.

A kislányt, akinek testét műanyag fóliába csomagolták rövid időn belül sikerült kórházba szállítani, ahol több fejsérülést is diagnosztizáltak rajta az orvosok. Dinesh Kansal főorvos szerint a baba körülbelül hét hónapos terhességet követően koraszülöttként jött a világra.

baby

Itt nézhetitek meg a biztonsági kamera felvételeit:

A térfigyelő kamera felvételeit visszanézve nemcsak a csecsemő megmentése látható, hanem az is, amikor az újszülöttet a csatornába dobják. A helyi rendőrség egy ismeretlen nő ellen indított eljárást. A lakosság segítségére is számítanak, hogy mielőbb elfoghassák az asszonyt, hogy az igazságszolgáltatás elé kerülhessen.

„A kislány azóta is az életéért küzd” – mondta a kórház főorvosa.

Ezek is érdekelhetnek