2022 december 2 péntek
KezdőlapEmberekKollégái küldtek megható üzenetet a Szenteste megkéselt rendőrnek

Kollégái küldtek megható üzenetet a Szenteste megkéselt rendőrnek

-

A huszonhat éves őrmestert december 24-én támadták meg egy újpesti panelházban. A fiatalember azóta elhagyhatta az intenzív osztályt.

2020. december 24-én riasztották a rendőrpárost az újpesti Kassai utcába, ugyanis a tíz emeletes panelházban egy férfi késsel a kezében őrjöngött és a lakások ajtajait rugdosta. A járőrök kiérkezése után rátámadt az őrmesterre és életveszélyesen megsebesítette őt. Az ámokfutót a rendőr 23 éves kolléganője lelőtte, mivel másként nem lehetett megfékezni a támadót.

A csütörtöki támadás után vasárnap látogathatta meg kollégáját az országos és a budapesti, illetve az újpesti rendőrfőkapitány, akik nem mentek üres kézzel. Megható videoüzenetet vittek a sérült rendőrnek, amit kollégái készítettek. Péter elérzékenyült a felvétel láttán, a parancsnokok pedig megnyugtatták az őrmestert, hogy mindenben segítségére lesznek a felépülés alatt.

December 27-én a BRFK hivatalos oldalán azt közölte, hogy Péter állapota sokat javult, valószínűleg hamarosan elhagyhatja a kórházat.

Ezek is érdekelhetnek