2022 december 8 csütörtök
KezdőlapÉrdekességekKorszakalkotó találmány ami a férfiasságunk hűtését szolgálja a melegebb napokon

Korszakalkotó találmány ami a férfiasságunk hűtését szolgálja a melegebb napokon

-

Régóta vágyuk arra, hogy a nyári melegben egyszerűen lehűthessük magunkat anélkül, hogy bármilyen kellemetlen következménye vagy látható jele lenne az alkalmazni kívánt trükknek.

Nos, meg van a megoldás! Snowball-nak, vagy “férfi hűtőruhának” nevezik a legújabb férfiaknak készített boxert. A fagyasztó alsónadrág lényegében hűvösen tartja azt a bizonyos testrészt.

A legújabb találmány nemcsak akkor nagy segítség, ha hűsíteni akarjuk magunkat, hanem
esetleges műtétek után fájdalomcsillapítóként is alkalmazható. Lényege, hogy alsónadrágba csúsztatható lehűtött vagy fagyasztott zselés anyag pontosan ott hat, ahol szükség van rá.
A tervező cég honlapján közzétették, hogy már hatvanas években is kimutatták, hogy a hűtés segíti a férfiak termékenységét, de a nyolcvanas évekig nem végeztek klinikai vizsgálatokat. Most viszont már egyre több tanulmány erősíti meg a hűtés hatékonyságát, a szakemberek pedig már folyamatosan kezdik előírni a “jegesedést”, mint kezelést.

Ebben a hőségben eddig ez a leghatékonyabb módszert, amit eddig felfedeztek. Sőt, már a hölgyeknek sem kell sokáig aggódnia, hisz már dolgoznak a hűthető melltartókon is.

Ezek is érdekelhetnek