2022 október 2 vasárnap
KezdőlapCelebKourtney Kardashian miniszoknyába és magassarkúba öltöztette 9 éves kislányát - Követői teljesen...

Kourtney Kardashian miniszoknyába és magassarkúba öltöztette 9 éves kislányát – Követői teljesen kiakadtak

-

Mindenki tudja, hogy a Kardashian és Jenner lányok milyen különleges és világi életet élnek. Minden rendezvényen ott vannak, a legszebb, legdrágább ruhákban ékszerekbe mutatkoznak. Többször kiverték már a biztosítékot azzal, hogy milyen fényűzően élnek, s ezt nem is rejtik véka alá. Most azonban azzal vívták ki az internetfelhasználók ellenszenvét, hogy Kourtney Kardashian lányát, Penelopet egy testhezálló “Spinédzserek” ruhába öltöztette.

A sztár kritikusai úgy gondolták, hogy a kilencéves kislány “túl fiatal” ahhoz, hogy miniszoknyában, magassarkú cipőben és szőke parókában utánozza Alicia Silverstone karakterét, Chert.

A 42 éves Kourtney két fotót osztott meg Penelope-ról, amelyen Cher ikonikus sárga blézerét és szoknyáját viseli, és a fotóhoz a karakter jelmondatát írta, ami angolul úgy hangzik: “As if”.

Penelope – aki Kourtney és Scott Disick második gyermeke – az egyik pillanatfelvételen egy piknikasztal szélén ült, a másikon pedig egy kiskutyát tartott a karjában.

Kourtney egyébként imádta kislánya halloweeni jelmezét, ám néhány követője túl felnőttesnek érezte a ruhát. Egyikük azt írta: “Kicsit túl fiatal egy ilyen jelmezhez. Kourtney túlságosan is próbálkozik.”

“Tényleg? Pen korában ilyen jelemz? Ez már túlzás!” – tette hozzá egy másik.

Nem biztos, hogy szükség volt erre a ruhára” – jegyzete meg egy harmadik követő.

Penelopen kívül további két gyermeke van a 11 éves Mason Dash és a 6 éves Reign Aston. A Poosh alapítója idén minden követ megmozgatott Halloween alkalmából vőlegényével, Travis Barkerrel. Először Ollókezű Ewardnak és Peg Boggsnak öltöznek be, majd a “Tiszta románc” című filmből Alabamanak és Clarencenek. A múlt héten a Sex Pistolsból Nancy és Sid Vicious karakterét formálták meg.

A Blink-182 dobosa, a 45 éves Travis a múlt hónap végén kérte meg Kourtney kezét egy “egymillió dolláros” gyémántgyűrűvel a tengerparton, több ezer rózsa és a családjuk körében. A férfi egy hatalmas szív alakú virágot állíttatott fel a homokban, körülöttük pedig gyertyák pislákoltak.

Kourt és Travis kéz a kézben sétáltak a vízparton, amíg a virágkompozíció belsejébe nem találták magukat, ahol a férfi féltérdre ereszkedett. A romantikus gesztus után együtt vacsoráztak a családjukkal, köztük Krisszel, Kylie-val, Khloe-val és a kisbabájuk apukájával, Tristan Thompsonnal.

Ti mit szóltok? Szerintetek is túlzás volt ilyen ruhába öltöztetni a lányt?

Ezek is érdekelhetnek