2022 július 6 szerda
KezdőlapHírekKövér László elárulta mi a különbség az őszödi beszéd és a Borkai-botrány...

Kövér László elárulta mi a különbség az őszödi beszéd és a Borkai-botrány között

-

Kövér László, házelnök szerint a 20. és 21. századi magyar történelemben nem volt nagyobb kárt okozó személy, mint Gyurcsány Ferenc.

Kövér ma reggel osztotta meg gondolatait a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. A házelnök leszögezte, hogy Gyurcsány Ferenc a politikai élet legaljához tartozik, valamint a volt miniszterelnök megbocsáthatatlan és nemzetellenes bűnöket követett el. Ez az oka annak, hogy a házelnök kijelentette, nehéz Gyurcsánynál kártékonyabb figurát találni a huszadik és huszonegyedik századi magyar történelemben.

Kövér László érdekes műfajnak nevezte a politikát, emellett pedig nagyon csodálkozik azon, hogy Borkai Zsolt úgynevezett erkölcsi botlása tulajdonképpen megbocsájthatatlan bűn, míg Gyurcsány nemzetellenes bűneinek sorozata teljesen más lapra tartozik. Szerinte a két embert nem lehet összemérni, ugyanúgy, ahogy a két ügyet sem.

Borkai ugyanis dicsőséget szerzett a magyar nemzetnek olimpiai bajnokként és egy nagyon jól működő, fejlődő és prosperáló várost ad majd át utódjának Győrben. Kövér elmondása szerint nem “egy teljesítmény nélküli, senkiházi nyikhajról” van szó, aki a nemzet érdekeinek szempontjából egy jelentős teljesítményt rombolt le egyetlen botlásával, amit aztán a nyilvánosság elé tártak.

Ezek is érdekelhetnek