2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapCelebKritizálták Schobert Norbi tehetségét, válaszul készített egy videót a díjairól

Kritizálták Schobert Norbi tehetségét, válaszul készített egy videót a díjairól

-

Schobert Norbert 1971. április 16-án született. Eredetileg rendőrnek készült. Annyira komolyan vette a munkáját, hogy egészen századosi rendfokozatig emelkedett, majd századparancsnok lett. Kétszer is előléptették soron kívül, de érezte, hogy az élet mást szánt neki. 1998-ban leszerelt és elkezdett a fitneszkarrierjére koncentrálni.

Ahogy a rendőrséget, úgy a fitneszt is maximális odaadással űzte. Több mint 28 mozgással és tornával kapcsolatos filmet készített. 450 tv-tornát és több, mint 600 főzőműsort vezényelt. Könyvet is írt “A Norbi titok” címmel, mely egy év alatt 250.000 eladást produkált.

Norbi, párjával Rékával 3 Guiness-rekordot állított fel 2009-ben.

A fitneszguruból azóta inkább gazdag üzletember vált. Az általa épített birodalom császára, melynek elengedhetetlen feltétele volt, hogy “valamit jól csináljon”…

Ennek ellenére rengetegen kritizálják a munkásságát. A közösségi médiás szereplései, írásai alatt nagyon sok a gyűlölködő komment. Így volt ez egy pár nappal ezelőtt is, ahol egyik Facebook videója alatt kérdőjelezték meg a tehetségét. Sokan azt írták neki, hogy az általa kitalált Update program egy nagy hazugság és valójában csak egy tehetségtelen ripacs.

Ezt természetesen nem hagyhatta szó nélkül a fitneszmogul és meglehetősen frappánsan vágott vissza:

Egy páran beírták, hogy nem értek a szakmához, hogy az egész Update nagy kamu és gagyi. Harminc éve vagyok a pályán, tizenhat éves az Update, és az Update az az életmódprogram és termékrendszer, ami az ilyen rendszerek közül Magyarországon a legeslegtöbb kitüntetést és díjat kapta.

A fitneszmogul meglehetősen sajátságosan vágott vissza a kommentelőknek:

“Egy páran beírták, hogy nem értek a szakmához, hogy az egész Update nagy kamu és gagyi. Harminc éve vagyok a pályán, tizenhat éves az Update, és az Update az az életmódprogram és termékrendszer, ami az ilyen rendszerek közül Magyarországon a legeslegtöbb kitüntetést és díjat kapta.” – írta Norbi majd egy videóban elkezdte bemutatni a megszerzett díjait.

30 éves pályafutása alatt minden évben szerzett egy díjat vagy oklevelet.

Persze az éremnek két oldala van. Norbi a Facebook bejegyzéseiben rendszeresen egy eléggé sajátságos stílusban fogalmaz, melyet sokan bántónak éreznek. Hogy ez a stílus valós, vagy csupán a Norbi brand része, azt csak Norbi tudhatja. Ettől függetlenül a népszerűsége -mindkét irányból- töretlen és vélhetőleg nem fogja a munkájától eltántorítani pár, vagy pár száz negatív hozzászólás.

Ezek is érdekelhetnek