2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapÉletmódKülönleges telihold van! Az asztrológusok szerint eljött a Te időd...

Különleges telihold van! Az asztrológusok szerint eljött a Te időd…

-

Ez lesz az idei tél utolsó teliholdja, és egyben érdekes és teljesen egyedi telihold. Az asztrológusok szerint ez a tökéletes pillanat az élet megváltoztatására.

Különleges telihold jön

Eljött a tél utolsó teliholdja. Érdemes megjegyezni a mai, február 18-as dátumot. Ez egy olyan pillanat, amikor érdemes elgondolkodni azon, hogy az életünket gyökeresen megváltoztassuk. Feltéve, ha ez január elsején nem történt meg.

A telihold olyan jelenség, amely általában szorongást, energiahiányt, zavartságot okoz. Az asztrológusok szerint ez a telihold más, mint a többi. 2022. március 18-án a telihold a Szűz jegyében jelenik meg az égen. Ennek köszönhetően bátorságot nyerünk, és egyben nagyobb lelki megnyugvást érezhetünk. Ez a tökéletes alkalom a tavaszi “nagytakarításra”… az életben. Az asztrológiában a Szűz jegyét új és jó szokások gyakorlatba ültetésére használják.

Tanácsok az asztrológusoktól

Könnyebb mondani, mint megtenni. Az asztrológusok segítenek abban, hogy miként segíthetsz magadon, és hogy alkalmazhatod gyakorlatban ezeket a tanácsokat.

Nyugodj meg, és próbálj uralkodni az érzelmeiden.

Ha ingerlékenynek, zavartnak és fáradtnak érzed magad, ez egy remek alkalom arra, hogy a tavasz beköszönte előtt visszanyerd egyensúlyodat. A Szűz jegyének hatására visszanyerheted az önbizalmad, és újra talajt érezhetsz a lábad alatt.

Rakj rendet az életedben

Nehéz rendet teremteni az életedben, ha káosz van körülötted. A március 18-i telihold a legalkalmasabb pillanat arra, hogy gondoskodj otthonodról és kicsit elgondolkodj a jövődön. Ha gondot okoz az eddigi döntések megfogadása akkor, március 18-án tedd meg az első lépést. Csak az elsőt. A többi jön magától…

Állíts fel újabb célokat magad elé

Ez egy jó alkalom, hogy vizsgálódj a lelkedben. A Szűz jegy segít abban, hogy jó irányba változtass. Március 18. a tökéletes pillanat arra, hogy megszabadulj a mérgező kapcsolatoktól. Figyelj az egyértelmű jelekre.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek