2023 március 27 hétfő
KezdőlapHírekKülönleges utasai voltak a MÁV-nak - Egy kecske és egy málhás szamár...

Különleges utasai voltak a MÁV-nak – Egy kecske és egy málhás szamár szállhatott fel az egyik járatra

-

Bár szigorúak a MÁV szabályai a kisállatok szállítását illetően, a napokban két kisállatnak egyáltalán nem nevezhető utasa volt a társaságnak. A két különleges utas csak a kézipoggyásznak megfelelő szállítóban utazhatott volna, de ez a megoldás szóba sem jöhetett méretüket tekintve. A MÁV dolgozói ezúttal elnézőek voltak, és engedélyt adtak az állatok tulajdonosának, hogy vele együtt felszálljanak az egyik járatra.

A lány és állatai már egy korábbi vonatra is megpróbáltak feljutni, de nem jártak sikerrel. Egy másik utas szerint a főirányító egy külön krízis sms-t küldött a kalauzoknak, hogy ne érje őket meglepetésként a ritka utasok jelenléte. Az sms tartalmazta azt is, hogy konkrétan miről van szó. Egy málhás szamár és egy kecske tartózkodik éppen a vonaton.

A tulajdonos hölgy nagyon hálás volt a segítségért, mert így is rengeteg idejébe került, hogy hazajusson házi állataival.

Azt pontosan nem tudni, hogy melyik járat utasainak volt szerencséje az esethez, erről a társaság ugyanis nem adott felvilágosítást.

Ezek is érdekelhetnek