2022 május 29 vasárnap
KezdőlapCelebL.L. Junior: "Édesanyák tucatjai fordultak ellenem azért, hogy bánhatok így Csillával"

L.L. Junior: “Édesanyák tucatjai fordultak ellenem azért, hogy bánhatok így Csillával”

-

Az elmúlt napok nyilatkozatai felforgatták a gyászoló szülők életét. Hopp Csilla ügyvédje a minap azt nyilatkozta, hogy L.L. Junior amellett, hogy kérvényezte kisfia, Lacika kizárólagos felügyeleti jogát, tartásdíjat is követel volt feleségétől. A hír nagy vihart kavart az édesanyák körében is, akiknek tucatjai kezdték ostorozni az énekest, hogy tehet ilyet egy gyászoló anyával.

Junior a bíróságra megküldött beadvánnyal be is bizonyította ennek ellenkezőjét. Elmondta, hogy a hír egyáltalán nem igaz, nem követel semmit gyermeke édesanyjától, Csillától.

“Szeptember közepén nyújtottuk be a kérelmet, amelyben egyértelműen szerepel, hogy semmilyen pénzügyi követelésem nincsen Csillával szemben. A beadványt Csilla és ügyvédje is látta, hiszen ez számukra is egy nagyon fontos irat. Ebben az ideiglenes intézkedési kérelmem van, amelyben arra kérem a bíróságot, hogy a per idejére nálam helyezzék el Lacikát. A bíróság ilyenkor nyolc napon belül intézkedik, valamint kiküldik a másik félnek is az értesítést minderről” – nyilatkozta az énekes.

“Körülbelül két hete Csillával megállapodtunk abban, hogy egyikünk sem nyilatkozik addig, amíg le nem zárul Dávidka ügyében a nyomozás. Továbbra is arra törekszünk, hogy megegyezésre jussunk a gyermekelhelyezés ügyében is. Még sem hagynak nekünk nyugtot, most jött ez a nyilatkozat, amely komoly hatással van az egész családra. Édesanyák tucatjai szapulnak engem a közösségi oldalakon, mindenki engem ostoroz, hogy bánhatok így egy gyászoló édesanyával. Én jól bánok vele, valamint én egy gyászoló édesapa vagyok. Nekem ugyanolyan rossz, mint neki. Mindannyian ugyanúgy szenvedünk, itt nincs kevésbé szenvedő fél. Csilla egyébként akkor találkozik Lacikával, amikor csak akar, ennek ellenére ezen a héten azonban még nem is kereste őt. Utoljára pénteken látta őt, vasárnap telefonon beszéltek. Mindenben a megegyezésre törekszünk, de nagyon nehéz, ha a másik fél nem partner benne” – tette hozzá L.L. Junior.

A szülők között a tragédia óta nagy a feszültség. Egyelőre a nyomozás és az elhelyezési per befejezésére várni kell, hogy helyére kerüljenek a dolgok.

Ezek is érdekelhetnek