2022 július 5 kedd
KezdőlapCelebL.L. Junior és Csilla egyezségre jutottak Lacika elhelyezésének ügyében

L.L. Junior és Csilla egyezségre jutottak Lacika elhelyezésének ügyében

-

A fél éve tartó harc ért véget a csepeli bíróságon, ahol L.L. Junior és volt felesége, Hopp Csilla hivatalosan is egyezségre jutottak kisfiuk elhelyezési ügyében. Az összhang, a békés, szeretetteljes viszony ezúttal nemcsak a papírokon, hanem a testbeszédükön is észrevehető volt.

Tavaly augusztusban érte hatalmas tragédia a zenészt és volt párját, Hopp Csillát, amikor Zugklóban kisfiukat, Dávidkát elgázolta egy autó. A kicsi életéért órákig küzdöttek a mentősök, de már nem sikerült megmenteni őt. A szomorú fordulat utolsó állomása a csepeli törvényszék volt, ahol közös gyermekük, Lacika nevelésének ügyében hivatalos határozat született.

Lesi László, Hopp Csilla és az anya ügyvédje egyszerre érkeztek meg az épület elé.

Junior és Csilla arcán pusztán egy kis fáradtság tükröződött, de a korábbi feszültségnek nyoma sem volt kettőjük között. A bírónő fél kilenckor szólította be őket a tárgyalóterembe, jogi képviselőjükkel együtt. A rapper és Csilla már korábban megegyeztek a részletekben, így mindössze egy rövid tárgyalás ígérkezett. Végül, azonban nem így lett, közel két órát tanácskoztak a zárt ajtók mögött, ami nem sokkal tizenegy óra előtt nyílt ki.

Junior és volt felesége a tárgyalás után is a legnagyobb egyetértésben voltak, ami a kisfiukat illeti, az idő pedig csak a legapróbb részletek tisztázása miatt szaladt el.

“Precízen, pontosan, óráról órára át kellett beszélni a gyerek­ átadását, ugyanis mindent szabályozni kell. Mindent egyezségbe foglaltunk: hogy legyenek majd az iskolai szünetek, karácsonyok. Utóbbinál például az a megoldás, hogy páros évben az egyik szülőnél, páratlanban a másiknál lesz a gyermek, és persze maradt az egyhetes váltás. Lacika egy hétig az édesanyjával, egy hétig az édesapjával van. De szerencsére egyébként Csilla és Laci is rugalmas minden időponttal kapcsolatban, szóval kimondhatom, hogy béke és nyugalom van. Mai nappal a bíróság is jóváhagyta a megállapodást, és a szülők egyetértésben és szeretetben nevelhetik közösen a gyermeket” – mondta dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász, aki az megbeszélés után még pár szót váltott Csillával és Juniorral.

A bíróság épülete előtt beszélgettek egy ideig, majd miután az ügyvéd elköszönt, a szülők pár percet még maradtak. Csendesen, egymás felé fordulva folytatták a diskurzust, érződött, hogy a korábbi nagy ellentét mára már a múlté. Megbocsátás, harmónia, egyet­értés érződött rajtuk, aztán pár perc elteltével ők is távoztak a bíróság elől.

“Szerencsére minden rendben ment. Megnyugodtam. Béke van és ez így jó” – tette hozzá Csilla, aki mostantól csak a kisfiára és a munkájára koncentrál majd.

Kisebbik fiuk, a hároméves Dávidka tragikus halála óta most először kezd minden elcsendesülni és rendeződni Csilla körül, legalábbis ami a Lacikáért való harcot illeti. Dávidka hiányát azonban Juniorral együtt képtelen feldolgozni.

Ezek is érdekelhetnek