2022 december 8 csütörtök
KezdőlapCelebL.L. Junior és Csilla kisfia tegnap lett volna négy éves - Édesanyja...

L.L. Junior és Csilla kisfia tegnap lett volna négy éves – Édesanyja piros lufikat vitt Dávidka sírjára

-

Hopp Csilla és L.L. Junior kisfiát két hete gázolta el egy 76 éves férfi Zuglóban. A szabályosan közlekedő autós már nem tudott megállni, amikor a kis Dávid kiszaladt elé az úttestre. Szeptember 6-án, pénteken helyezték örök nyugalomra a kisfiút a Fiumei úti temetőben. A zenész kérésére mindenki fehér ruhában jelent meg a gyászszertartáson.

Dávid 2015. szeptember 16-án látta meg a napvilágot.

A tragikus baleset után Junior és családja még nem tudott felocsúdni a történtekből. Rengeteg időbe telik majd feldolgozni Dávidka halálát, nemcsak a szülőknek, hanem bátyjának Lacikának is.

Dávid tegnap lett volna négy éves. Édesanyja, Csilla fia születésnapja alkalmából három piros lufit helyezett sírjára. Ezzel köszöntötte Dávidkát születése napján.

L.L. Junior Szívverés című dala 2017-ben jelent meg, de a történtek után új értelmet nyert a szöveg. A dalszöveget hallgatva, a rapper mintha annak idején megérezte volna, hogy valami baj fog történni. Azt viszont sohasem gondolta volna, hogy kisfiának kell majd énekelnie a következő sorokat: “Mint lassan múló Napsugár, Egy fáradt őszi délután, Épphogy felvillant Már el is illant, Hirtelen…. És biztos jobb helyen van már.”

Ezek is érdekelhetnek