2022 május 19 csütörtök
KezdőlapCelebL.L. Junior exkluzív vallomása: elmondta, hogy történt igazából a baleset!

L.L. Junior exkluzív vallomása: elmondta, hogy történt igazából a baleset!

-

L.L. Juniort a tények plusz riporterei megkeresték, aki egy exkluzív interjú keretein belül elmesélte azt a tragikus napot, amikor az ő és családja élete fenekestül felfordult. Az interjút a tények plusz című műsorban adták le, ahol őszintén és megtörve mesél az ominózus napról és az utána történt eseményekről. Az idézett szövegek Junior saját szavai!

Fotó: Tények Plusz riport

A riporter első körben Lacikát kérdezte arról, hol van most a testvére mire ő azt a választ adta “A föld alatt.” és a lelke? – folytatta tovább a riporter. Lacika ekkor felfelé mutatott és apjára nézett. Junior ekkor válaszolt, hogy “a mennyországban”. Már ez a pillanat elegendő lehetett volna ahhoz, hogy bárki elsírja magát, de Junior és Lacika tartották magukat.

Fotó: Tények Plusz riport

Junior így mesélt kisebbik fiáról, Dávidkáról:

“Mosolygott, tele volt boldogsággal, szeretettel… maga volt a boldogság ez a kisfiú! Ha egy percig megharagudott valakire… megsértődött, nem haragudott krokodilkönnyeket hullajtott, elbújt és egy perc múlva már önfeledten úszott újra a boldogságban. Nem tudott sokáig haragudni.”

Junior, Dávidka és Lacika első találkozását videóra vette, hogy majd mikor felnőnek együtt nézhessék vissza.

“Mikor megszületett levideóztam, hogy ez az öccse. Mindezt azért, mikor nagyok lesznek és vitatkoznak megmutassam, hogy hé-hé ti nem idegenek vagytok, nézzétek csak, hogy pusziljátok egymást. Ti a testvérei vagytok egymásnak. Ezt jelenti a testvérség, azt, hogy nem egyedül vagytok a problémákkal… egy vérből vagytok. – mesélte könnyeivel küzdve L.L. Junior.

Fotó: Tények Plusz riport

Az énekes felidézte a tragikus napot, mikor kisfiát elütötte az autó. Ex felesége, Csilla a gyermekek anyja, Dávidkával kézen fogva állt a zebránál, mert a gyalogosátkelőhely lámpája pirosat mutatott nekik. A jelzés ellenére Dávidka kirántotta magát anyja kezéből és bátyja, Lacika után akart futni. Ez volt az a pillanat, mikor elütötte őt a szabályosan közlekedő jármű. Juniort utána egyből felhívták telefonon.

“Egy fesztiválon voltam, lejöttem a színpadról és csörgött a telefonom. Csilla barátnője hívott és utána elmondta, hogy nagyon nagy baj van. Történt egy baleset és a gyerekemet éppen újraélesztik.” – mesélte tovább a megtört énekes.

Csilla sokkot kapott, mikor megtudta, hogy három éves kisfia elment.

Fotó: Tények Plusz riport

“Hívtam az anyukáját, aki sikítozott és nem értettem semmit, amit mondott. Tudtam, hogy nagyon nagy a baj. Visszahívtam a barátnőjét, megkértem, hogy vigyék arrébb a Lacikát, ne lássa ezt. 260 kilométerre, Esztár nevű városban voltam egy fesztiválon és azonnal elindultunk Budapestre. Egyre kevesebb az esély és ha sikerülne is az újraélesztés, akkor élete végéig nyomorék lenne a gyerek… és nagyon nagyon nehéz volt. Könyörögtem, zokogva imádkoztam az autóban miközben jöttünk föl, hogy ugye nem… ugye nem megy el a Dávid?! Könyörögtem a jó istennek, hogy ne vegye el!” – folytatta tovább már könnyeit nyelve az énekes, akinek jó néhány könnycsepp legördült az arcán, ahogy arra a szomorú napra visszaemlékezett.

“Hibáztattam mindenkit. Feldúlt voltam. El is ájultam. Fellocsoltak vízzel csak az autópályán voltunk. Három órán keresztül okoltam magamat is, hogy nem vagyok ott. Okoltam mindenkit.”

Junior szerint ennél sokkal nehezebb volt Lacikának elmondani, hogy a szeretett öccse már nincs többé. Elmagyarázni a hat éves gyereknek, hogy mit jelent az, valaki meghal.

“Azt mondtam, Dávidka lelke ugyanolyan, mint a szél, hogy nem látjuk, de tudjuk, hogy élet van benne.”

Amikor a riporter megkérdezte, hogy a kisfiú, hogy fogadta a hírt, az énekes azt mondta dühös volt. Először tagadta, de aztán dühös volt.

Fotó: Tények Plusz riport

“Dühös volt az autóra. Csúnya autó, szemét autó. Bár ő végignézte az egészet. Látta, el is mesélte ki, hogy volt. Hogy repült el a kis kulacsa az öccsének. Mindent elmondott.” – tette hozzá Junior, akiben láthatóan tomboltak az érzelmek.

Ezek is érdekelhetnek