2022 május 25 szerda
KezdőlapCelebL.L. Junior Hajdú Péternek beszélt arról, hogy tudta meg kisfia halálhírét

L.L. Junior Hajdú Péternek beszélt arról, hogy tudta meg kisfia halálhírét

-

2019. augusztus 31-én L.L. Junior kisfiát, Dávidkát elütötte egy autó. A baleset Budapest XIV. kerületében történt a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél. A helyszínelés idejére a kereszteződést lezárták, a forgalmat elterelték. A kicsi életéért sokáig küzdöttek a mentősök, de már nem tudták megmenteni őt.

Akkor Junior azt állította, hogy Csilla nem fogta a gyermek kezét, valamint azt sem érti, hogy négy felnőtt társaságában ez hogyan történhetett meg. “Én tudom az igazságot, a nyomozati szakban minden benne van” – mondta tavaly a rapper.

Az énekes kisfia elvesztéséről beszélt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. Elmesélte, hogy koncertje után érkezett a telefonhívás, hogy Dávidkát elgázolta egy autó. Juniornak fogalma sem volt róla, mi történt, a telefonban is csak sikítozást hallott. Három és fél órán utazott, hogy hazaérjen, eközben pedig az orvosok kisfia életéért küzdöttek, de sajnos hiába.

A rapper azt érezte, hogy tehetetlen, betörte az üveget és el is ájult. Imádkozott gyermeke életéért. Azt mondta, nemcsak Dávidka, de ő maga sem élte túl a tragédiát. Kisfiával együtt egy része neki is meghalt, hiszen apaként ennél nagyobb megrázkódtatás nem érhet egy embert. Hajdú műsorában arról is beszélt, hogy elítélték őt azért, mert kisfia édesanyjától meg merte kérdezni, ki vigyázott a gyerekre és hogyan lehetséges az, hogy négy felnőtt mellett a gyerek kirohanhatott az úttestre.

A baleset óta sok minden történt Juniorral és volt feleségével, Hopp Csillával, de másik fiuk, Lacika érdekében igyekeznek együttműködni és megadni mindent gyermeküknek. Azóta az énekes kislánya, Lili is megszületett, akit felesége, Körtvélyessy Kinga császármetszéssel hozott a világra.

L.L. Junior így tudta meg, hogy kisfiát elütötték:

Ezek is érdekelhetnek