2022 december 2 péntek
KezdőlapCelebL.L. Junior megható fotót posztolt gyermekeiről - Lacika imádja a kis Lilit

L.L. Junior megható fotót posztolt gyermekeiről – Lacika imádja a kis Lilit

-

2020. szeptember 17-én született meg L.L. Junior kislánya, Lili. A zenésznek hatalmas összeget kínáltak a hetilapok, ha náluk lesz látható először a baba, de Junior visszautasította ezt és közösségi oldalán osztotta meg a tíz napos Lili fotóját.

A rapper titokban vette feleségül Körtvélyessy Kingát, idén márciusban pedig a pár bejelentette, hogy kisbabát várnak. Junior és volt felesége, Hopp Csilla tavaly augusztusban vesztették el kisebbik fiukat, Dávidkát és bár a család még gyászol, egy kis enyhülést jelentett Lili érkezése. Junior nagyobbik fia, Lacika is nagyon várta az új jövevényt és imádja kishúgát.

Ez a fotó a két testvér első találkozásakor készült:

Ez a kép pedig most. Lacikában egy csepp féltékenység sincs, nagyon szereti a kis Lilit.

Lacika januárban lesz nyolc éves és jelenleg a közös gyermekfelügyelet miatt egy hetet édesanyjával, Csillával és egy hetet édesapjával tölt. L.L. Junior Instagram-oldalán tette közzé a legújabb képet, amely kisfiáról és újdonsült kislányáról készült. Lacika magához öleli és puszilja kishúgát.

A poszthoz Junior írt is néhány sort, ami egyébként Ott leszek melletted című dalából származik:

“Ott leszek melletted én mindig, meglásd! Egy igaz testvér az hű marad egy életen át. A tejben, a vajban, a trében, a bajban. Ha az ördög a szíved, a lelked akarja, meglátod majd, ott leszek én!”

“Lacika nagyon jó testvérnek bizonyul. Amikor csak teheti, a karjában tartja a kishúgát, dajkálja, mesél neki. Látom a szemében, hogy nem tud betelni ezzel a picike emberrel. Persze mi is alig tudunk betelni vele” – mondta a büszke apa.

“Már Lili érkezése előtt sokat meséltünk Lacikának arról, hogy amellett, hogy Dávidka mindig az öccse marad, aki felköltözött a felhők közé, most egy kishúga is érkezik. Azt is igyekeztünk tudatosítani benne, hogy attól még, hogy új tesó jön, ő ugyanolyan fontos az életünkben, mint eddig volt.”

Ezek is érdekelhetnek