2023 március 23 csütörtök
KezdőlapCelebLajcsi kórházba került! - "Nem akarom, hogy tepsiben vigyenek el otthonról"

Lajcsi kórházba került! – „Nem akarom, hogy tepsiben vigyenek el otthonról”

-

Az biztos, hogy Lajcsinak már volt vidámabb születésnapja. A 62 éves mulatós sztár a gyermekei társaságában ünnepelt, azonban nem úgy sikerült, mint a korábbi években…

Lajcsinál már nyoma sincs annak a jókedvnek, ami korábban volt. Nem feltétlenül a három év hat hónap aggasztja, amit másodfokon kapott, hanem az egészségügyi állapota.

kep 2023 01 27 190210833
Lajcsi kórházba került! - "Nem akarom, hogy tepsiben vigyenek el otthonról"

– A gyerekekkel korábban mindig családi képeket nézegettünk a születésnapomon, most azonban más mederben zajlott a beszélgetés. Látják rajtam, hogy az utóbbi időszak történései nagyon megviseltek, és nemcsak pszichésen, hanem egészségileg is, ami összeomlóban van – kesergett lapunknak Lajcsi. – Az elmúlt hét év felőrölte az energiámat. Azt hittem, sohasem fogy el belőlem a lendület, de most úgy érzem, mégis. Olyan problémák jelentkeztek nálam a közelmúltban, amik valószínűleg lelki eredetűek, de már szervi problémákban is mutatkoznak.

kep 2023 01 27 190444053
Lajcsi kórházba került! - "Nem akarom, hogy tepsiben vigyenek el otthonról"

Lajcsira egyre többször törnek rá fulladásos rohamok. Az utolsó ilyennél fia, István mentőt hívott a celebre.

– Nem akartam, hogy mentő vigyen el a szeme láttára, de bevallom: én is nagyon megijedtem. Olyan fullasztó érzést azelőtt még sosem éltem át. Levegőért kapkodtam percekig. Nem sokkal később aztán bevonultam egy magánkórházba vizsgálatokra, amelyek elég rossz eredményeket hoztak, ráadásul még mindig nem jöttek rá, mi okozhatja a fulladásos rohamokat.

kep 2023 01 27 190507271
Lajcsi kórházba került! - "Nem akarom, hogy tepsiben vigyenek el otthonról"

Lajcsi lelki gondjaihoz nyilván hozzájárul a hét éve húzódó ügye. Novemberben másodfokon is bűnösnek találták, s emiatt három és fél év börtönre ítélték, hivataloson, írásban még most sem kapta meg az ítéletet.

Fura, amit mondok, hiszen ártatlannak vallom magam, de ha lehetne, mindent magamra vállalnék, hogy mások ne szoruljanak miattam. Az ügyvédeim persze, erről lebeszélnek, és azt mondják, ne beszéljek hülyeségeket, hiszen egyrészt ezt meg sem tudnám tenni, másrészt nem követtem el semmit, de én ki merem jelenteni: magamra vállalnék mindent.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

Ezek is érdekelhetnek