2022 december 2 péntek
KezdőlapÉrdekességek"Lesz ez még rosszabb is" - Kiakadsz, ha meglátod a VV10 jelentkezőit

“Lesz ez még rosszabb is” – Kiakadsz, ha meglátod a VV10 jelentkezőit

-

“Megint lesz Való Világ, a tizedik. Te jó isten, hogy rohan az idő.” – jelentette be Pásztor Erzsi, Kossuth-és Jászai Mari-díjas színésznő.

Már egy hónapja lehet jelentkezni az RTL Való Világ elnevezésű valóságshow-jába, immáron tizedik alkalommal. A jubileumi évad válogatói jelenleg is zajlanak, kígyózó sorokban állnak a játékra jelentkezők. Természetesen a VV10 lakóit még keresi a csatorna, de a válogatóból egy kis előzetest kaphattak a nézők is. A Fókusz adásában bemutatkozott néhány jelölt, akit nemhogy a tévében, de az utcán sem szeretnénk látni soha. “Fizikai fájdalom nézni, hogy kik jelentkeztek a Való Világ 10-be” – írja az egyik internetes oldal. Azt kell, hogy mondjuk, igazuk van.

Íme az egyik szőke lány sztorija, ami szerinte rendkívül vicces. Nos, ezt mindenki döntse el maga, mi nem foglalunk állást.

“Megmutatom, hogy mekkora forma vagyok, mert nekem semmit nem kell csinálni ahhoz, hogy megröhögtessek valakit. Hát szerintem az, hogy beleteszem a szendvicsbe a cukkinit, mert azt hiszem, hogy uborka, az eléggé vicces.” A csattanó sem maradhatott el: “És még meg is sózom.”

Csak remélni tudjuk, hogy a műsor készítői jó munkát végeznek majd és kiszűrik a nem oda illő jelentkezőket.

A Való Világ Powered by Big Brother valóságshowjának indulási dátuma még kérdéses, a főnyeremény összege viszont, már teljesen biztos. A VV10 győztese 36 millió forint boldog tulajdonosa lesz majd.

A valóságshow női műsorvezetője Nádai Anikó lesz, a férfi műsorvezető személye ezidáig kérdéses volt. Az RTL Klub mostanra elosztatta a kételyeket és véget vetett a találgatásoknak, ugyanis sajtóközleményben bejelentette, hogy az egykori villalakó párja Puskás Peti lesz. A párost már megszokhatták a nézők, ugyanis az előző évadot is ők együtt vezették.

A szereplőválogatás még mindig tart és ahogy Anikó is elmondta, ha úgy érzed, képes vagy egy luxusbörtönben fura arcok között élni, akkor pakolj össze és költözz be a VV10 villájába. Tehát, ha a videóban felsoroltak megvannak benned és úgy érzed, készen állsz, akkor jelentkezz és vidd haza a 36 millió forintos főnyereményt.

Ezek is érdekelhetnek