2022 június 26 vasárnap
KezdőlapEmberekLetartóztatták a terhes nőt. Pár nappal előtte a pocakjáról posztolt, döbbenetes dolgot...

Letartóztatták a terhes nőt. Pár nappal előtte a pocakjáról posztolt, döbbenetes dolgot fedeztek fel a háttérben.

-

Azt szokták mondani, hogy a világon talán a legszebb dolog, amikor egy élet növekszik bennünk. Előszeretettel posztolnak a terhes kismamák, akár külön erre létrehozott csoportokban is. Ám néha nagyon érdekes dolgokat fedezhetünk fel ezeken a fotókon, sokszor olyanokat, amiket nem akarnának megmutatni. Ezzel a hölggyel is ez történt.

Natasha Kirkland 26 éves, és jelenleg is börtönben van. A kismama fotója szinte bejárta a világot. A fotó elkészítése után nem sokkal került a rácsok mögé.

Barátai nem vettek észre semmi furcsát a képen. Még meg is jegyezték kommentben, hogy milyen “Csini kismama”. Ám valakinek mégis csak szemet szúrt valami a háttérben. A kisasztalon láthatunk egy tűt, egy fecskendőt és kanalat. Ha ez a teljes “felszerelés” nem lenne elég, hamar kiszúrhatjuk a nő karján levő szorító eszközt.

Mint kiderült, a hölgynek több ügye is folyamatban van. Többek között visszavont jogosítvánnyal vezetett, és hitelkártya csalással is elkapták. A különböző tiltott szerek használata illetve kisgyermekek veszélyeztetése is megemlíthető. Egyébként már van a hölgynek több gyermeke is, de elvették tőle, mert nem tudta őket megfelelően gondozni.

Natasha azzal védekezett, hogy a profilját feltörték, és valaki tönkre akarja tenni az életét. Azt állítja ez egy régi fénykép, az előző terhességéről.

“Már hónapok óta tiszta vagyok, becsületes életet élek, és szeretnék mindent megtenni a gyerekeimért, és vissza akarom szerezni őket…” -mesélte a nő.

A többséget nem nagyon hatotta meg a történet, amit Natasha előadott. Az emberek és a kommentelők ledöbbentek, hogy egy ember ennyire nem tud felelősséget vállalni egy másik életért.

Ezek is érdekelhetnek