2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapCelebMa hajnalban karambolozott Gáspár Győző a 21-es úton

Ma hajnalban karambolozott Gáspár Győző a 21-es úton

-

Keddről szerdára virradó éjjel Gáspár Győző és családja súlyos balesetet szenvedett a 21-es főúton. A showman és családja éppen hazafelé tartott, amikor egy autó rossz irányból hajtott fel a főútra, áttért a sávjukba, így az ütközést lehetetlen volt elkerülni.

“Éppen Budapestről tartottunk hazafelé Beával és Virággal, amikor szembe jött velünk egy autó a 21-es főúton. A baleset után kórházba szállítottak minket. Szerencsére nagyobb bajunk nem lett, de mindenki megütötte magát” – mesélte Győző.

“Bea vezette az autót, én mellette ültem, Virág pedig hátul. Nagyon megijedtünk és csak egy kicsin múlt, hogy nem lett nagyobb bajunk.”

Az énekes számára megdöbbentő volt az eset, hiszen egy négysávos úton karamboloztak, ahol nincs szembejövő forgalom.

A Suzuki sofőrje megsérült a balesetben, feszítővágóval kellett kiszabadítani autójából, majd kórházba szállították.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök lezárták az út Salgótarján felé vezető oldalát a tari elágazótól a mátraverebélyi elágazóig.

Gáspár Győzőnek idén nem ez volt első balesete, ugyanis májusban balesetezett egy körforgalomban, közel a mostani karambol helyszínéhez, a Tar és Kisterenye közötti körforgalomban. Már túl későn vette észre az útfelújítást, ezért beleszáguldott egy mély gödörbe és durrdefektet kapott.

“Majdnem meghaltam. Hajnalban tudtunk csak elindulni a buli helyszínéről. Egész este pörögtem, kiszolgáltam a vendégeket, énekeltem és szórakoztattam őket. Siettünk is, de mondanom sem kell, hullafáradtak voltunk” – mondta tavasszal Gáspár Győző.

Ezek is érdekelhetnek