2022 július 5 kedd
KezdőlapEmberekMagára hagyta újszülött kisfiát - Egy sokkoló levélben mondta el miért tette

Magára hagyta újszülött kisfiát – Egy sokkoló levélben mondta el miért tette

-

A legtöbb nő egyik legnagyobb vágya, hogy édesanya lehessen. Vannak nők, akiknek megadatik ez a lehetőség és van, akiknek nem. Olyan is előfordul, mikor a gyermek váratlanul, nem tervezett módon fogan meg, ami jelentősen megnehezíti a nők életét. Ha egy nő nincs felkészülve az anyaságra, sem lelkileg, sem anyagilag, sem semmilyen értelemben, akkor dönthet az örökbeadás, vagy az élet-ablak mellett. Utóbbinál lehetősége van névtelenül beadni a kórházba az újszülöttet, mellyel lemond róla. De mi van akkor, ha valami teljesen más dolog miatt kénytelen elhagyni gyermekét? Cikkünk főszereplője pontosan így járt.

Az egyesült államokbeli Orlandó egyik lakóépületében egy kisbabát hagytak magára. Az újszülött kisgyermek mellett egy levél is állt, melyben drámai és szívszaggató sorok mondták el, miért hagyta el az édesanyja szeretett gyermekét.

Az ajtóban fekvő csecsemőre egy idegen figyelt fel, aki az épületben lakott. Hirtelen furcsa zajra lett figyelmes, melyet gyermeki síráshoz hasonlított. Nem tudta elképzelni, honnan jöhet ez a kínkeserves sírás, ezért azonnal kiment a folyosóra, hogy utánajárjon.

Kinyitotta az ajtót és meglátta, hogy a szembe szomszédja, Althea Brown lábtörlőjén fekszik egy kisbaba. Szomszédja akkor pont nem volt otthon, ám nem ezt sajnálta, hanem azt, hogy ne látta ki tette oda a gyermeket. Hozzátette, hogy nagyon szívese vigyázott volna a kicsire, és ha rajta múlt volna még magához is vette volna.

Ehelyett értesítette a rendőrséget illetve a mentőket, akik azonnal kórházba szállították a kisfiút. Az orvosok megállapították, hogy a gyermeknek szerencséje nincs semmi komoly baja… Vagyis az éhségen kívül makk egészséges.

A rendőrség azonnal nyomozni kezdett az ügyben. Próbálták megtalálni az édesanyját, de csak egyetlen elérhető nyom volt, ami magától az édesanyától származott. Ez nem más volt, mint a baba mellé tett levél. A benne lévő szöveg így szólt:

“Július 19-én 17:45-kor született meg a fiam a fürdőszobában. Az apja nem akarja, hogy ő vagy én éljek. Könyörgöm rejtse el a kisfiam és vigye be a Kórházba. Az apja nagyon veszélyes ember. Sajnálom, hogy itt kell hagynom. Megpróbáltam megetetni és tisztába tenni előtte.”

A rendőrségnek sajnos még nem sikerült a hölgy nyomára bukkanni. Valószínűleg nagyon félhet. Reméljük, ha nem kerül vissza az édesanyjához, egy szerető és biztonságot nyújtó család fogja örökbe fogadni.

Ezek is érdekelhetnek