2022 július 3 vasárnap
KezdőlapCelebMagyar hírességek, akik bevallották, hogy mennyit kerestek Dubajban.

Magyar hírességek, akik bevallották, hogy mennyit kerestek Dubajban.

-

Nemrég írtunk egy cikket azzal kapcsolatban, hogy mi folyik Dubajban. Elképesztő összegeket keresnek azok a lányok, akik bevállalták a külföldi escort-kiruccanást. De vajon milyen áron?

Több magyar celeb-lány is elismerte, hogy bizony kiment egy-két körre meglátogatni a sejkeket egy kis extra pénz fejében.

A legtöbb celeb persze titkolja, hogy pontosan mi okból is ment ki az arabokhoz. Voksán Virág, egykori playmate állítása szerint zenélni volt kint az Emirátusokban. Többször is volt már kinn. Már csak azért is furcsa a dolog mert több olyan helyszínt említett meg, ahova csak VIP vendégek mehetnek és teljesen zárt körű, privát bulikról van szó. Nem meglepő, hogy róla is felröppent a pletyka, hogy nem csak zenélgetett.

Egy fotómodell, Bánovics Marcsi szavait idéznénk:

“A modellkörökben nyílt titok ez a téma, mi is halljuk-tudjuk egymás között, hogy ki az, akire ez a kifejezés pontosan ráilleszthető. Évek óta szállonganak sztorik, nevek és tarifák is, de számomra már lerágott csont és kicsit unalmas is! Pár éve Molnár Anikó mesélt nyíltan az ezzel kapcsolatos élményeiről, tavaly olvastam Szalai Vivien erről szóló Hamis gyönyör című könyvét is, most pedig, ha jól tudom, egy ezzel titokban foglalkozó modellügynökség dőlt meg, ezért szellőztetik újra ezt a sztorit. Személy szerint én először ezzel a jelenséggel a 2005-ös playmate-választást követően találkoztam. Nem egy, nem kettő (többnyire rejtett számról érkező) ajánlatot kaptam ügynökségektől, akik ehhez hasonló munkaajánlattal hívtak fel. Akkor derült ki számomra, hogy sokan csak azért jelentkeznek különböző szépségversenyekre és hajszolják a címlapokat, mert tudják, ezek mind-mind felnyomhatják az ezzel foglalkozó leányzók árait.”

“Azt hiszem a félreértések elkerülése végett jobb, ha leírom, én természetesen nemet mondtam. Nekem nem lenne gyomrom vagy lelkem ehhez, de hangsúlyozom, nem vetek senkire sem követ, mert a könnyebb utat választja. Egyébként pár éve én is voltam 2-3 napot Dubajban Kis Hegedűs Réka modell barátnőmmel egy fotózáson, és ahelyett, hogy büszkén és jóleső érzéssel emlékeznék vissza arra a pár napra, szinte szégyellve/magyarázkodva említem most meg. Én nem szeretnék sem neveket, sem történeteket kiemelni, én a hallomásra egyébként sem adok. Nem lenne fair.”

A Nemzeti Nyomozó Iroda pár évben több lehetséges ügynököt is őrizetbe vett. Így került képbe több magyar celeb is. Bodi Sylvi, Iszák Eszter, VV Gigi és persze Cicciolina. Utóbbi nyíltan bevallotta, hogy egy nagyon fontos államfő szüzességét kellett elvennie.

Hogy pontosan mit kell csinálni, annak több kategóriája van. Egyesek csak táncolgatnak és iszogatnak a vendégekkel. Ez az első szint. Persze, gyakran elcsábulnak egy nagyobb ajánlat fejében, így rögtön a második kategóriába kerülnek. Alkalmi örömlányokká válnak. A harmadik kategóriában azok vannak, akik egyértelműen azért mennek ki, hogy bevessék a bájaikat.

Sok egyetemista él ezzel a lehetőséggel. Könnyű pénzkereseti forma, amivel luxuséletet engedhetnek meg maguknak az iskola mellett.

Ez az összeg havi három millió forint is lehet. Általában 4.000 – 10.000 euró között mozog a kereseti lehetőség. Attól függ persze, hogy ki-mit vállal. Ezeket előre egyeztetik az ügynökségek.

Molnár Anikó nem titkolta, hogy volt olyan időszak, amikor dubajozásból élt. Egy dúsgazdag arab milliárdos mellé rendelték ki. Állítása szerint csak ruha nélkül kellett úszkálnia egy medencébe és ezért két millió forintnyi eurót kapott.

Iszak Eszter hoszteszkedni ment ki, de állítólag nem tetszett neki, amit kint látott, bepánikolt és hazajött.

Talán Cicciolina, aki teljes mértékben beismerte, hogy ő bizony mindent bevállalt. “Nem szégyen ez a szakma sem, ha valaki tökélyre fejleszti. Abból a pénzből amit anno három nap alatt ott megkerestem, évekig meg lehetett volna élni.”

Ami furcsa az egészben, hogy szinte minden csinos celebnek van egy sztorija arról, hogy kiment, de ő bizony nem vállalt semmi olyat, mert ez nagyon rossz dolog.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek