2022 május 25 szerda
KezdőlapEmberekMajdnem fél évszázad korkülönbség van a szerelmespár között - Már a következő...

Majdnem fél évszázad korkülönbség van a szerelmespár között – Már a következő szinten gondolkodnak

-

Van az a mondás, hogy az igaz szerelemben nem számít a kor. Ezt pedig cikkünk főszereplői be is bizonyítják. Guy BonGiovanni 76 éves és szerelme Kelsey Hopeful pedig 28. Ez azt jelenti, hogy majdnem fél évszázad korkülönbség van köztük. Ám őket ez nem érdekli, így is teljessé tették egymás életét, és már most a házasságról beszélnek.

Guy szerint, hogy több alkalom is volt, mikor azt hitték, hogy Kelsey a gondozója, de amikor elárulta, hogy valójában az élettársa, akkor sokan teljesen lemerevedtek.

Történetük azután kezdődött, hogy Guy tragikus körülmények között elvesztette feleségét. Guy soha nem gondolta, hogy egy nap újra rátalál a szerelem. Egy nap találkozott a 28 éves Kelsey Hopeful nevelőtanárral, akivel nagyon hamar összebarátkozott.

Tény, hogy nem szerelem volt első látásra, ugyanis érzelmeik felfedéséhez két évre volt szükség. Kelsey eleinte aggódott, hogy a családja illetve a barátai mit fognak szólni a 48 év korkülönbséghez, ám hamar rájött, hogy nem számít, mert ő igen is szereti Guyt.

“Először a hangja és a történetei fogtak meg. Órákon át tudtam hallgatni, ahogy mesél. Elmentünk színházba, kirándulni, cukrászdába. Emlékszem egyszer péksütiztünk Santa Monican, majd hirtelen sírni kezdtem, mert eszembe jutott, hogy ő kevesebb nyarat fog megélni, mint én.” – mondta Kelsey

Guy, öreg és bölcs lévén, azt mondja Kelseynek, hogy nincs értelme sírni a halál miatt addig, míg meg nem történik. De most, meg kell élni minden percet, minden pillanatot, szeretniük kell egymást, amennyire csak lehet.

“Amikor a barátságunk szerelemmé alakult, igyekeztem minden negatív véleményt kizárni. Mielőtt találkoztunk rengetegszer aggódtam mások véleménye miatt, ezért a kapcsolatunk elején senkinek sem mondtam el, hogy együtt vagyunk. Meg kellett tanulnom nem törődni mások véleményével, a társadalmi “normával” és azzal, hogy mit gondolnak rólam.” – mondta Kelsey.

A szerelemhez vezető út viszont nehézségekkel volt kikövezve.

“Amikor az utcán sétálunk nagy esély van rá, hogy az emberek távolról azt gondolják, hogy én vagyok Guy gondozója. Még akkor is, ha elmagyarázzuk, hogy egy pár vagyunk. Ilyenkor általában huncut megjegyzéseket, vagy rémült arckifejezéseket látunk. De mi érezzük, hogy jobbak vagyunk együtt és hiszem, hogy az emberek is látják a boldogságunkat.” – folytatta.

Kelsey szerint elválaszthatatlan kötelék van köztük és már komolyan elgondolkodtak a házasságon is. “A korkülönbség további előnye, hogy átgondoljuk mennyit ér a földi lét. Guy rengeteg élettapasztalattal rendelkezik, de bölcsességét spontán módon és gondosan osztja meg. Ő a legfontosabb ember az életemben, és a legjobb példa arra, hogyan lehet szépen megöregedni és boldognak lenni. Hála neki, már nem félek az öregkortól.”

Ezek is érdekelhetnek