2023 június 8 csütörtök
KezdőlapCelebMajka kórházban van a koronavírus miatt - Már felesége is elkapta a...

Majka kórházban van a koronavírus miatt – Már felesége is elkapta a fertőzést

-

Majkáról múlt hét pénteken derült ki, hogy elkapta a koronavírust és családja is megfertőződhetett. A rapper hétfő este jelentette be, hogy elváltozást találtak a tüdején, így be kell feküdnie a kórházba. Már aznap este bejelentkezett karanténnaplójában és megosztotta rajongóival, hogy mi történt vele.

majka koronavirus 1024x576 1
Majka kórházban van a koronavírus miatt - Már felesége is elkapta a fertőzést

A zenész egy barátjával együtt csináltatott mellkasi CT-vizsgálatot, aki szintén COVID-19 fertőzött, ott vették észre a kisebb elváltozást a tüdejében. Egyelőre nem nagy a baj, de hogy ne is legyen az, kórházban kell maradnia. Majka állapota péntek óta nem romlott, de elmondása szerint semmi ereje nincs, a vírus ledöntötte őt a lábáról. A kórházi kezelés alatt szteroidot kap, ami remélhetőleg javítani fogja állapotát és hamarabb felépül majd.

majka korhazban koronavirus 768x583 1
Majka kórházban van a koronavírus miatt - Már felesége is elkapta a fertőzést

„Vannak kisebb elváltozások a tüdőn, pici gyulladás, és a biztonság kedvéért azt mondták, hogy bent kellene maradnom 1-2 napra, kapok egy pici szteroidot, meg egyáltalán.”

A rapper egyébként úgy véli, hogy hétfőn kaphatta el a vírust futballozás közben.

Íme Majka videoüzenete a kórházból:

Azóta kiderült, hogy feleségének, Dundikának, vagyis Hajninak sem volt szerencséje, elkapta a vírust. Korábban még úgy nyilatkozott, biztos benne, hogy nem fogják megúszni ők sem.

35282981 2699743 19d6f6368276641e00e4a60755ad9360 wm
Majka kórházban van a koronavírus miatt - Már felesége is elkapta a fertőzést

„Valószínűleg a gyerekek és én sem fogjuk megúszni még úgy sem, hogy Petit szinte hermetikusan elzártuk.” Sajnos Hajni gyanúja beigazolódott, most már ő is fertőzött.

Majka mindennap bejelentkezik YouTube csatornáján és friss információkat közöl állapotáról. Ma ötödik napja küzd a vírussal. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!

Ezek is érdekelhetnek