2022 november 28 hétfő
KezdőlapCelebMár ilyen nagyok és gyönyörűek Charlie Sheen és Denise Richards lányai

Már ilyen nagyok és gyönyörűek Charlie Sheen és Denise Richards lányai

-

Charlie Sheen és Denise Richards a Good Advice című film forgatásán találkoztak először. Mindez 2000-ben történt, de ekkor a két színész egyáltalán nem rajongott egymásért, csak egy évvel később, egy másik közös munka alkalmával kerültek közelebb egymáshoz és kezdtek el randevúzni. 2002-ben keltek egybe, két évvel később pedig megszületett első kislányuk, Sam. 2005-ben Denise hat hónapos terhes volt a színésztől, amikor bejelentették válásukat.

Második lányuk, Lola születésekor már nem alkottak egy párt és soha nem is békültek ki. Kapcsolatuk rendkívül viharos volt, sor került nyilvános online vitákra és perekre is, míg végül 2017-ben megállapodtak, hogy elássák a csatabárdot gyermekeik érdekében. A színésznő tavaly újraházasodott, ahol Sheen ugyan nem jelent meg, de mára már rendeződött viszonyuk.

2017 elején posztoltak egy közös fotót is.

“Elég sokszínű évünk volt… de a nap végén még mindig egy család vagyunk..” – írták.

Denise Richards a minap közösségi oldalán közzétette az idei karácsonyi képeslapjukat, amin a családjával szerepel. A fotón a színésznő és férje, örökbefogadott kislánya, Eloise, valamint Charlie Sheennel közös lányaik, a 15 éves Sam és a 14 éves Lola Rose állnak.

A két színész gyermekei már szinte felnőtt nők és nagyon szépek.

Ezek is érdekelhetnek