2022 december 2 péntek
KezdőlapCelebMár kislányként is gyönyörű volt Jennifer Aniston - Te felismernéd régi fotóin?

Már kislányként is gyönyörű volt Jennifer Aniston – Te felismernéd régi fotóin?

-

A Jóbarátok Rachelje a világ egyik legszebb nője. A színésznő már kiskorában is gyönyörű volt. Nemrégiben csatlakozott az Instagramhoz, ahol most gyermekkori fotóval örvendeztette meg rajongóit. Aniston követőinek száma már így is hatalmas, de úgy látszik, ezt még mindig van hova fokozni.

Jennifer Aniston sokáig tiltakozott a közösségi oldalakon való részvétel ellen, de most nagyon úgy tűnik, elnyerték a tetszését. Saját fotóit nem akarta megosztani a nyilvánossággal, már csak azért sem, mert úgy gondolta, rengeteg idejébe telne oldalának gondozása. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy elkapta a gépszíj, hisz már a legelső fotója is óriási sikernek örvendett. A Jóbarátok sztárjaival közös fotója több mint 15 millió kedvelést kapott. Azóta több képet is megosztott rajongóival, ezúttal pedig még gyermekkori fotót is posztolt.

A színésznő már ötven éves, de a fotó hűen tükrözi, hogy mennyire szép volt már kislányként is. Arcát egy kalap keretezi, egyik kommentelője pedig ezt meg is jegyezte: “Hogy lehet, hogy még egy farmersapkában is csodálatos vagy? Ennek semmi értelme!” – fogalmazott.

Még a világsztárok is elolvadtak a kép láttán, Resee Witherspoon sem tudott ellenállni annak, hogy leírja, mennyire édes volt kolléganője, de a sztármodell, Miranda Kerr is odavolt az aranyos képért.

 Kamaszként pedig még jobban elbűvölt mindenkit szépségével. Aniston számára sosem volt kétséges, hogy a színészi pálya mellett dönt, ugyanis édesapja is színész volt, sőt keresztapja, a Kojaket megformáló Telly Savalas is.

Ezek is érdekelhetnek