2023 június 4 vasárnap
KezdőlapCelebMarsi Anikó megmutatta magát smink nélkül. A rajongói teljesen kiakadtak!

Marsi Anikó megmutatta magát smink nélkül. A rajongói teljesen kiakadtak!

-

Marsi Anikó bevállalta azt, amit kevés celeb merne. Smink és filterek nélkül mutatta meg az arcát. A rajongók ledöbbentek.

marsianikor
Marsi Anikó megmutatta magát smink nélkül. A rajongói teljesen kiakadtak!

A celebekre profi sminkesek ügyelnek, hogy ha a tévében kell megjelenniük, akkor a lehető legtökéletesebb formájukat lássák a nézők. Természetesen ők is csak emberek, akik az otthon kényelmében teljesen máshogy festenek. Vannak, akik ettől teljesen ledöbbennek.

A TV2 híradósa egyáltalán nem úgy fest, ahogy megszokhattuk a tévében. Nemrég egy instaposztban mutatta meg, hogy miként mutat a hétköznapokban.

kep 2023 03 30 184958030
Marsi Anikó megmutatta magát smink nélkül. A rajongói teljesen kiakadtak!

„Hello szeptember! Gyere indián nyár! Gyerekek a suliban, én pedig ugyanúgy teszek-veszek, intézkedem, smink nélkül. A nyugalom is csak addig tart amíg reggelizek” – írta fotója mellé Marsi Anikó.

Kapott hideget és meleget is a fotója alá. Sokan teljesen ledöbbentek a celeb posztjától.

„Szerintem öregítő programmal készült a fotó!” – írta egyik követője, míg egy másik hozzátette: „Hát nem kellett volna. A smink csodákra képes.”

Voltak, akik nagyon pozitívan álltak a híresség posztjához:

„Te 1 igazi nő vagy,aki meri vállalni a sok vakolat nélkűl is az arcát! Gyönyörű vagy!!!” – írta egy férfi követője, egy hölgy pedig a következőt írta hozzá: „De jó ,hogy valaki vállalja magát különböző szépítő programok nélkül úgy ahogy van!”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek