2022 július 5 kedd
KezdőlapCelebMartin Lawrence lánya és Eddie Murphy fia egymásba szeretett - Ilyen édesen...

Martin Lawrence lánya és Eddie Murphy fia egymásba szeretett – Ilyen édesen néznek ki

-

A sztárvilágban elég gyakori dolognak számít, hogy a felek összeházasodnak, majd elválnak, párt cserélnek, vagy évekkel később találnak újra egymásra. Például évekkel ezelőtt Jennifer Lopez és Ben Affleck is egy párt alkotott, majd szakítottak Jennifer pedig összejött Marc Anthonyval, akitől gyerekei is születtek. Most 2021-ben viszont ismét egymásra találtak és boldogabbak, mint valaha. Persze olyan példa is van, hogy egy pár már évtizedek óta együtt van, mint Victoria és David Beckham, akik a sztárvilág legszebb párjainak csoportját erősítik. A hollywoodi hírességek között bizonyos munkák során nemcsak szerelem, hanem bartáság is szövődik, melynek következtében még a gyerekeik is összebarátkoznak, sőt talán össze is jönnek.

Ez történt Eddie Murphy és Martin Lawrence gyerekeivel is. Nem is olyan rég derült ki, hogy a 32 éves Eric Murphy és a 25 éves Jasmine Page Lawrence egy párt alkotnak és óriáis köztük a harmónia. Eddie fia július 10-én ünnepelte 32. születésnapját családja körében, és Jasmine volt az, aki a felvételt készítette róla.

Murphy és Lawrence még az 1992-ben bemutatott “Bumeráng” valamint az 1999-es “Életfogytig” című filmekben dolgoztak együtt, s már akkor barátság szövődött köztük. Akkor azonban legvadabb álmaikban sem gondolták, hogy egy nap szeretett gyermekeik összejönnek.

Az alábbi képet Jasmine töltött fel saját Instagram oldalára és a következőt írta hozzá:

“Boldog születésnapot Szerelmem! Hihetetlenül boldog vagyok, hogy ismerhetlek, szerethetlek és magam mellett tudhatlak.”

Ezt a képet pedig maga Eric töltötte fel azzal a szöveggel, hogy “Fülig szerelmes vagyok” majd olyan kiegészítő hashtageket tett hozzá, mint “a másik felem”, “szeretlek”

Reméljük a szerelmespár nagyon sokáig fogja egymást boldogítani. Kitudja, talán egy nap a Murphy és a Lawrence klán egy család lesz a fiatalok által.

Eddie Murphy egyébként óriási családot tudhat magáénak, mivel 10 gyermeke született. No nem egy nőtől. 1980-as évek vége felé kettő fia is született. Paulette McNeelyvel való kapcsolatából 1989-ben Eric látta meg a napvilágot, rá egy évre pedig Tamara Hood nevű barátnőjétől megszületett Christian.

Ezt követően összejött Nicole Mitchell Murphyvel akivel 1993 és 2006 között voltak házasok. Öt közös gyerekük született: Bria, Myles, Shayne, Zola és Bella.

2006-ban elkezdett randizni a volt Spice Girllel, Melanie Brown- nal s egy lányuk született Angel Iris.

2012-ben összejött jelenlegi partnerével, Paige Butcherrel, akitől két gyereke született: Izzy Oona és Max Charles.

Martin Lawrence háza táján valamivel egyszerűbb felállás van. Két felesége volt. 1995–1997 között Patricia Southallal volt együtt, akitől egy gyereke született: Jasmine Page.

2010-2012 között Shamicka Gibbssel alkotott egy párt, akitől kettő gyermeke született: Iyanna és Amara.

Szerintetek is édesek együtt?

Ezek is érdekelhetnek