2023 március 23 csütörtök
KezdőlapCelebMázlista: Ez a férfi úgy néz ki mint Brad Pitt, és ezt...

Mázlista: Ez a férfi úgy néz ki mint Brad Pitt, és ezt ki is használj a lányoknál.

-

Azt mondják, hogy minden embernek van alteregója valahol a világon, csak nem mindenkinek van szerencséje találkozni vele. Ez cikkünk főszereplőjére, Nathan Meads-re nem vonatkozik, ugyanis ő tökéletesen tisztában van vele, kire is hasonlít valójában. Ez az illető nem más, mint Brad Pitt. A két gyermekes családapa mindaddig boldogan élt feleségével együtt, ameddig az utcán és a körülötte lévő emberek rá nem jöttek, hogy mennyire hasonlít a színészhez. Mondjuk tény és való rátett egy lapáttal, hogy elkezdte megnöveszteni szakállát, hogy még jobban hasonlítson Angelina Jolie volt férjéhez. Feleségét, Monica Cherrill-t annyira zavarta, hogy úton útfélen megállítják férjét az emberek, egy kép erejéig, hogy nem volt más választása, mint elválni a gyermekei apjától.

A pár 11 évnyi házasság után adta be a válást, mivel Monica nem tudott megbirkózni azzal, hogy mások férjén csüngnek. Igen, és ezt annak köszönhette, hogy férje nagyon hasonlított Brad Pittre. A lányok, Grace és Laila anyjuknál maradtak, ám apjuk bármikor meglátogathatja, sőt el is viheti őket. Szerencsére nem haraggal váltak el, így nem kellett azon vitatkozni, hogy kinél is maradjanak a gyerekek.

01 14

Mi is megvizsgáltuk Nathan képeit, töviről-hegyire átnéztük mennyire is hasonlít ő voltaképpen az ikonikus színészhez. Nos, vannak különbségek, de az tagadhatatlan, hogy első pillantásra nagyon is úgy néz ki.

03 17

A kívülállóknak úgy tűnhet, hogy a hasonlóság csak előnyökkel járhat, ám ez tévedés, ugyanis a férfi még a boltba sem tud kimenni anélkül, hogy ne akarnának a tinilányok és más emberek képet csinálni vele.

12 22

Amikor Nathan 21 és kedvese Monica 16 évesek voltak, akkor kezdtek el egymással randizni, és évekre rá két csodás kislányuk lett. Monica hamar rájött, hogy újdonsült külseje nem áldás, hanem igazi átok, mert sehova nem tudtak menni anélkül, hogy ne rohanták volna férjét le a lányok. Az ex feleség mondta, hogy nem csak azzal volt a baj, hogy fotózkodni akartak vele, hanem szép lassan átesett a ló túloldalára, és a partizás meg a rendezvényeken való megjelenés fontosabbá vált neki mindennél.

13 19

Nathan egyébként az építőiparban dolgozik, szóval hivatása csöppet sem hasonlít Brad Pittéhez. Viszont elárulta, hogy nem utasítja vissza azokat a felkéréseket, amikor a híres színész képében kell megjelennie. Egy ilyen eseményért akár 170-350 ezer forint között is kaphat.

10 28

Szerencsére nem tört össze, mikor feleségével elváltak, ugyanis többször ment randizni, ahol megint csak azt hitték, hogy ő Brad Pitt. Persze amikor felvázolta a helyzetet a hölgyeknek ledöbbentek, de akkor is őt nézték egész álló este. Egy kis idő után azonban rátalált a szerelem Adiel McKinven képében, akinek szintén vannak gyerekei, de a kapcsolata nem végződött jól. Az óvodapedagógusként dolgozó hölgy mondta, kár, hogy nem úgy néz ki, mint Angelina Jolie.

Ti mit gondoltok a férfiról?

Ezek is érdekelhetnek