2022 május 25 szerda
KezdőlapEmberekMég a Titanic története sem ilyen szívszorító: Az unoka menyasszonyi ruhában megy...

Még a Titanic története sem ilyen szívszorító: Az unoka menyasszonyi ruhában megy haldokló nagymamájához, hogy utoljára láthassa az esküvő előtt.

-

Az esküvő megtervezése egyáltalán nem könnyű feladat, ha csak nem rendelkezik valaki különlegesen jó szervezői készségekkel, vagy ha nem vesz fel egy profi rendezvényszervezőt, aki megoldja az ifjú pár helyett a gondokat. Tara Foley számára azért volt meglehetősen nehéz feladat összehozni az esküvőjét, mert egy számára nagyon fontos személy nem lehetett volna ott. Kiderült, hogy nagymamáját egy hospice-ba kellett vinni, ezért nem tud ott lenni az esküvőn. A menyasszony és a nagymama is nagyon szerette volna, ha részt tud venni a nagy napon, ezért Tara különleges megoldást talált ki.

Tara megosztotta a történetét a Facebookon, mely futótűzként kezdett terjedni. Leírta, hogy 102 éves nagymamája utolsó kívánsága az volt, hogy ott lehessen unokája mellett a nagy napján. A nagymama ápolónője tudta, hogy az idős hölgy mindent megadna, ha ott lehetne, de szíve nem bírta volna ki a ceremóniát és az utána lévő ünnepséget.

Ebben a helyzetben Tara nem tudott mit tenni, mint eljuttatni az esküvőt a nagyihoz. A menyasszony felvette esküvői ruháját és kiegészítőit, majd felkért egy fotóst, hogy menjen vele a hospice-ba. Tara terve tökéletesen működött, mert még a családja sem tudott róla.

Az unoka talpig menyasszonynak öltözve sétált be az intézmény ajtaján és az ápolónő szólt a nagymamának, hogy látogatója van. Tara azt mondta, hogy az volt élete egyik legboldogabb pillanata, mikor a nagymamája megpillantotta őt a fehér ruhában.

“A szavak nem tudják elmondani, mennyit jelentett nekem ez a pillanat. Életem hátralévő részében emlékezni fogok erre a percre.”

Tara és a nagymamája tudta, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy látják egymást.

“Megfogta a kezem és az arcom, majd egyenesen a szemembe nézett és azt mondta: Nagyon szeretlek!”

A nagymama 27 nappal később örök álomra hajtotta a fejét.

Ám a történet itt még nem ért véget. Az esküvőn Tara meglepte családját azokkal a képekkel, amik akkor készültek, mikor nagymamájánál volt a hospice-ban. A család annyira meghatódott, hogy mindenki könnyekben tört ki. Annak ellenére, hogy a nagyi már nem lehet az élők sorában, mindig ott lesz unokája mellett. Taranak sikerült megvalósítania legnagyobb vágyát, hogy a nagyija ott legyen az esküvőjén.

Tara történetét azért is hoztuk el, hogy bebizonyítsuk, bármilyen is helyzet elé sodorjon az élet, mindig lehet találni egy alternatív megoldást a dolgokra. Csupán annyi kell, hogy kiszélesítsük a látókörünket és teljes egészében nézzük a helyzeteket.

Titeket is megérintett az unoka és a nagymamája története?

Ezek is érdekelhetnek