2022 július 1 péntek
KezdőlapEgészség"Meg akar ölni minket" - Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá tette...

“Meg akar ölni minket” – Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá tette az életüket

-

Ez a történet úgy hangzik, mint egy csavaros horrorfilm forgatókönyve. A boldog család örökbe fogad egy 8 éves kislányt Ukrajnálból, mert boldog életet szeretnének számára biztosítani. Azonban itt nem lesz happy end.

Kristine és Michael Barnettnek már volt három fia, de úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak egy kislányt. A gyermek Ukrajnából származott és Natalia Grace Barnett lett a neve. Kezdetben minden simán ment, azonban hamarosan furcsa rendellenességeket kezdtek tapasztalni.

“Mindig is nagy családra vágytam, de a terhességeim során komplikációk léptek fel. Nem lehetett több gyermekem. Az anyagi helyzetem megengedte, hogy segíthessek más embereknek a világon, így tudtam, hogy ezt kell tennem.” – mondta az anya

Az egész 2008-ban kezdődött

Már az furcsa volt, hogy az előző szülők, akik szerették volna örökbe fogadni a lányt, valami rejtélyes ok miatt visszaléptek a dologból. A házaspár ezzel a dologgal nem akart különösebben foglalkozni. Nem befolyásolta a kislánnyal való kapcsolatukat.

Amikor Natalie megjelent az otthonukban, furcsán kezdett viselkedni. Nehezen tudott járni és egyéb mozgási problémákra panaszkodott. Sokszor kellett ölbe vinni, ám ezek a panaszok hirtelen, varázsütésre megszűntek, amikor a család lement a tengerpartra. Ott Natalie felpattant és rohant bele a vízbe, előtte nap meg járni sem tudott.

Kristina számára az is nagyon furcsa volt, hogy a 8 éves kislány már menstruált. Erre úgy derült fény, hogy véres rongydarabokat talált a szemetesben, melyeket Natalie megpróbált elrejteni. Sőt! Egyik alkalommal, amikor meglátta fürdés közben, látta, hogy a lánynak már dús szeméremszőrzete is van.

Kristina gyanakvása lendületet kapott, és napról napra nőtt. Feltűnt neki, hogy a gyerek sokkal választékosabb szókincscsel beszél, mint a korabeli gyerekek és egyáltalán nem érdeklik a játékok.

Amikor örökbefogadták tudták, hogy a lány törpenövésben szenved, de még egy ilyen állapotban is furcsa volt, hogy nem nőtt egy centit sem. Felnőtt fogai voltak.

Az anya úgy döntött, hogy orvoshoz viszi a lányt.

Az orvosok megállapították, hogy Natalia legalább 14 éves, de az is lehet, hogy több. Miközben a valódi személyazonosságát vizsgálták, a gyerek viselkedése egyre baljósabb lett.

Az apa bevallása szerint Natalia rajzszögeket hagyott a lépcsőn, hogy belelépjenek. Állítólag rajtakapták, hogy fehérítőt önt az anyja kávéjába, hogy megmérgezze. Olyan rajzokat készített, melyben az egész család vérben fekszik.

A házaspár rájött, hogy egy szociopata felnőtt nőt fogadtak örökbe. Fogták magukat, elköltöztek Kanadába és hátrahagyták Nataliát egy bérelt lakásban.

A párt azonban elővették gondatlanság miatt. Bíróság elé állították őket, hogy magára hagytak egy kislányt. Nataliát egy másik család fogadta örökbe. Mindenki nyíltan tagadta az ellene felhozott vádakat.

A későbbi örökbefogadó szülők határozottan állítják, hogy Natalia nekik soha nem akart ártani.

Időközben előkerült a lány vér szerinti anyja, a 40 éves Anna Volodymyrivna Gava. Ő megerősítette a hatóságokat abban, hogy a 2010-ben örökbefogadott lány valóban csak 8 éves volt ekkor. Az ukrajnai Mikolajivban adott életet a lánynak, de az orvosok azt mondták, hogy nem érdemes hazavinni, mert beteg. A lány végül életben maradt, és árvaházba került. A Daily Mail még bizonyítékot is szerzett, hogy a lány 2003-ban született.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek