2022 november 28 hétfő
KezdőlapEmberek"Még soha nem aláztak meg ennyire" - Elképesztő indokkal küldték ki az...

“Még soha nem aláztak meg ennyire” – Elképesztő indokkal küldték ki az edzőteremből ezt a fiatal lányt

-

Egy nő könnyekben tört ki a TikTokon, miután megszégyenítették egy edzőteremben testalkata miatt. Shelby fekete nadrágot és hozzá illő sportmelltartót viselt, s emiatt felszólították, hogy hagyja el a konditermet. Arra hivatkoztak, hogy a ruhája nem felel meg az edzőterem öltözködési szabályainak.

Az edzőterem recepciósa azt mondta neki, hogy nem látszódhat ki a hasa. Ezek után bement majd 15 perccel később kiküldték az épületből.

Shelby azt mondta, nagyon zavarba jött az eset miatt. Azt érezte, hogy “nagy” hasa miatt küldték ki, ami egy ici-picit látszódott csak ki.

“Most voltam a edzőterembe és a recepción ülő hölgy azt mondta, hogy a házirendjük szerint nem szabad sportmelltartót viselni a teremben. Ma még oké, csak szólt, hogy a következő alkalommal nem vehetek fel.”

Ezután Shelby megjelent az ominózus ruhában, amiből csak kicsit látszott ki a hasa. “15 perc futógépezés után a programkoordinátor odajött hozzám és megkért, hogy távozzak. Nagyon zavarba jöttem.” – könnyek között folytatta.

Videója megtekintése után egyesek azt állították, hogy normális, ha az edzőtermekben van öltözködési szabály. Ennek ellenére ő úgy érezte magát, mint akit megszégyenítettek.

“Voltaképpen két dolog zavar, egy, ahogyan beszéltek velem, vagyis ahogyan közölte velem a recepcióshölgy, hogy a sportmelltartóból nem csak a has lóghat ki. A másik pedig, hogy először azt mondták maradhatok, majd 15 perc múlva elzavarnak.”

Több felhasználó is megértette, miért “bántotta” Shelbyt az eset, és egyetértettek abban, hogy ez “nem nem volt szép dolog”.

“Ó, édesem nem neked kellene zavarban lenned, hanem nekik” – írta egy nő.

“Megértelek. Nagyon sajnálom, hogy ezt kellett átélned” – mondta egy másik.

“Ideje új edzőterem után nézni” – jelentette ki egy harmadik.

Shelby egy harmadik videóban mondta el, hogy egyeseknek mennyire le kell győzniük komplexusaikat, hogy el tudjanak menni edzőterembe.

“Ez csak a harmadik látogatásom volt az edzőteremben és ezt megtapasztalni nagyon megalázó. Ez egy olyan élmény, amit senki sem akarna átélni.” – mondta.

Szerinte egyébként egy vékonyabb testalkatú nőnek nem kellett volna elmennie.

“Őszintén hiszem, hogy ha egy vékonyabb nő lett volna ott, akkor ezt nem mondták volna neki.”

@shelby.bellz

idk why I’m even posting this ##fatshaming ##weightloss ##weightlossjourney ##bodyimage ##bodypositivity ##weightlosstiktok ##weightlossforwomen ##foryoupage

♬ original sound – shelby 𖥸

Ti mit szóltok ehhez és mit tettetek volna Shelby helyében?

Ezek is érdekelhetnek