2022 december 2 péntek
KezdőlapEgészségMegbocsátott férjének, aki véletlenül végzett az ikercsecsemőikkel

Megbocsátott férjének, aki véletlenül végzett az ikercsecsemőikkel

-

Luna és Phoenix egy kislány és kisfiú volt. Ikerpárok. Alig egy évesek voltak, amikor apjuk véletlenül megölte őket. A család teljesen összetört.

Az apa, Juan Rodrigez épp egy nyolcórás műszakot kezdett volna. A gyerekeket munka előtt elvitte volna a bölcsibe, azonban valahogy megfeledkezett róluk. Az ikrek egész nap a forró autóban rekedtek. Amikor apjuk végzett a munkával, a gyerekek még mindig az autóban voltak, de már nem éltek.

A gyerekek anyja Marissa Quattrone azt állította, hogy délután szerettek volna strandra menni közösön, de az életük akkor két részre szakadt. A gyermekek halála előtti és utáni részre. Marissa még mindig a férjével van és azt mondja, hogy már nem hibáztatja őt a történtek miatt.

Juan csak akkor fedezte fel a tragikus hibát, amikor a nyolcórás műszak végén visszaült az autóba.

A New York-i anyuka bevallotta, hogy kapcsolata a férjével örökre megváltozott. Egyetlen gyermeke maradt, egy hatéves fiú. Ő volt az egyetlen ok, hogy képes volt megbirkózni a helyzettel és túlélni valahogy a gyászt.

Az eset után Marissa rettentően haragudott a férjére. Úgy sikerült túllendülni valamelyest a helyzeten, hogy az ikrek életére, születésnapjára és a szórakoztató emlékekre összpontosítanak és próbálják elkerülni a haláluk gondolatát.

Juan bűnösnek vallotta magát. A bíró tragikus és sajnálatos esetnek titulálta a történteket és végül nem ítélte börtönre. Egy 100.000 dolláros (32 millió forint) kötvényt kellett letennie az ikrek halála miatt.

Egy ideig a feleségének kellett vigyáznia a férjére is, hogy az ne kövessen el öngyilkosságot. Marissa azonban belefáradt ebbe. Fogta a megmaradt kisgyerekét és utazgattak egy kicsit. Csak így tudta valamelyest elkezdeni feldolgozni a gyászt. Nem akart otthon maradni a szomorú emlékekkel.

A nő úgy gondolja, hogy a férje sosem bántotta volna szándékosan a gyerekeket.

Jelenleg próbálnak normális életet teremteni maguknak és a többi gyermeküknek.

A nő jelenleg egy “Hot Car Act” nevű technológia mellett kampányol. Egy törvény szerint minden új járművet fel kellene szerelni olyan technológiával, amely a motor leállítása után is észleli, ha valaki tartózkodik az autóban.

Ezzel megelőzhető lennének a hőguta okozta sérülések és halálok. Marissa reméli, hogy a technológiát világszerte alkalmazni fogják, beleértve Ausztráliát is, ahol évente több mint 5000 gyermek kerül veszélybe, mert felügyelet nélkül hagyják őket az autóban.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek